Nova OPASNA pretnja: Đilasov urednik traži METAK za Vučića! (FOTO)

Lekićevu objavu lajkovao je Zoran Čičak, koji je u junu ove godine pozvao na ubistvo Andreja Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Henri Szwarc / Polaris / Profimedia,Pritnscreen

Slaviša Lekić, urednik dokumentarnog serijala na televiziji N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, uputio je novu opasnu pretnju i doslovno tražio metak za predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Naime, on je izvukao iz konteksta izjavu novinarke Ljiljane Smajlović, koja je govoreći o reakcijama svetskih medija na izjavu Vučića u kojoj je naveo da “jedva čeka da mu isključe nalog, pa da bude novi Donald Tramp”, rekla da je predsednik Srbije najvećoj sili na svetu praktično poručio: “Evo, stojim ovde, pucajte!”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasov urednik je brže-bolje dočekao i napisao sraman komentar koji glasi:

– E, usta joj se pozlatila.

Foto:Pritnscreen

Jasno je da Lekić želi da u Vučića stvarno neko zapuca, što je samo nastavak jezivih pretnji koje su juče predsedniku uputili Đilasovi i simpatizeri njegove desne ruke, Marinike Tepić.

Podsetimo, Đilasovi internet botovi su prvo poželeli smrt predsedniku Vučiću, a potom na najsramniji način udarili na njegovu decu.

Foto: Pritnscreen

– Vučiću, dao Bog da ti se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi potomci generacijama! – glasi stravičan komentar na Tviteru, a opširnije o tome možete pročitati klikom OVDE.

Zanimljivo je da je Lekićevu objavu lajkovao Zoran Čičak, nekadašnji funkcioner JUL-a i Đilasov pristalica, koji je u junu ove godine pozvao na ubistvo Andreja Vučića, brata predsednika Srbije.

Naime, Andrej Vučić je kao član Srpske napredne stranke otišao u jedan mesni odbor da razgovara sa ostalim članovima stranke, a Čičak je na to imao skandalozan komentar:

– Svaka mesna zajednica da zaduži jedan snajper da bi utakmica bila fer – napisao je on, a detaljnije o tome čitajte OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Kako misle da dodju na vlasti Djilas I njegovih sled enici kada zagovaraju nasilje u Srbiji I mrze 70 posto gradjana Srbije. Strasno je procitati sta Slavisa Lekic, Tepicka i srbomrxac Djilas zivotinja u ljudskom obliku izgovaraju za decu AV. To je jezivo. Pitam se sta radi sudska blast.

    Odgovori
  2. Kako vas nije sramota da dirate decu bilo ciju a ne samo Predsednikovu.Deca su andjeli,deca su nevina bica,deca su radost sveta.Ja sam zgrozena sto neki bolesni umovi smisljaju,ove grozote.Sve ih treba pohapsiti ili smestiti u ludaru.

    Odgovori

Ostavite komentar