OGLASILA se Katarina Radivojević: Evo šta je rekla o Bjelogrlićevom NAPADU na Antonijevića

Portal Objektiv je objavio i video-snimak krvničkog napada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Reditelj Milutin Petrović i glumica Katarina Radivojević nisu želeli da komentarišu slučaj Dragana Bjelogrlića i reditelja Predraga Gage Antonijevića.

Naime, oni su na festivalu dobili pitanje vezano za incident koji se dogodio u hotelu u Nišu, kada je Bjelogrlić više puta udario Antonijevića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislim da nije pametno da komentarišemo to u ovakvoj situaciji, jer su to filmski susreti. Posebno zbog ovih nekoliko mladih glumaca kojima su ovo na neki način prve velike stvari koje doživljavaju, festival iz njihove branše. Ta stvar je nešto što će uvek zanimati medije i na neki način smo svi mi koji se ovim poslom bavimo smo tu da bi bili so ovog sveta. Ali to nije prilika sada, izvinite – rekao je Milutin, na šta se Katarina Radivojević nadovezala:

“Pričamo o filmu, a ne o skandalima” – kazala je glumica na pitanje o napadu Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića.

Bjelogrlić se ŠEGAČIO sa policijom: Ušao u stanicu i rekao da je “sa MLADINE strane”

Portal Objektiv je objavio i video-snimak krvničkog napada o čemu možete čitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (37)

  1. Глумица која зарађује тако што гола клечи испред мушкарца у оном руском филму, или се гола пипа и жвали с мушкарцима (женама) заиста је морална громада. То се односи на већину глумица. Култура која велича ове моралне нуле, а пљује проститутке које исто раде, заслужује пропаст.

    Odgovori
  2. Sami sebe nazivaju Elita , sami sebi daju nagrade , sami sebi dele novce za snimanje serija i filmove... A botovi titoisti pisu podrske... Dobro je doslo Delo na videlo ko su sta su i braca Karadzic i Kojo i Trifunovici i Lausevic i Serbedzija ...

    Odgovori

Ostavite komentar