DETALJ na ruci Makronove žene šokirao svet: Predsednik i prva dama Francuske nose DVE burme, evo i zašto

Pojava prve dame Francuske na filmskom festivalu izazvala je mnogo pažnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Eric Gaillard / Pool / Bestimage / Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron (68) prisustvovala je ovih dana otvaranju filmskog festivala u Francuskoj. Odabrala je kombinaciju u svom stilu – par farmerki uz beli blejzer i belu košulju. Međutim, sva pažnja prisutnih bila je usmerena na upadljivi prsten.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je prsten koji je dobila na venčanju od supruga, Emanuela Makrona 2007. godine. Međutim, Brižit zapravo uvek ima dve burme – jedna je njena, druga je pripadala njenoj sestri koja je poginula 1961. godine. Brižitina sestra poginula je u automobilu, zajedno sa svojim mužem i njihovom ćerkom koja je imala šest godina, a Brižit od tada nosi njenu burmu.

Ono što je izazvalo još veću misteriju je činjenica da i Emanuel Makron nosi dve burme – jednu na desnoj ruci, drugu na mestu tradicionalno predviđenom za burme. Oko toga su kružile brojne glasine, dok na kraju predsednik Makron nije dao intervju za “Femme Actuele” i rekao da je oba prstena dobio od Brižit – jedan na venčanju, a jedan kada je još bio njen učenik.

– To sam mu poklonila kada je odlazio u Nigeriju. Bio je to naš prvi dug rastanak, na celih šest meseci – prokomentarisala je Brižit.

Izvor: DailyMail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar