Majka bi me pre poslala u PROSTITUCIJU, nego dala DINARA: Moj život je borba, a onda me tera na udaju

Da stvar bude još gora, rođena majka ne samo da neće da joj pomogne, već je i verbalno napada, poredi sa drugim ženama i nabija osećaj krivice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Od svoje najbliže porodice uglavnom očekujemo najveću podršku, međutim, nekada ne samo da se ne dešavaju takve stvari, već upravo ono suprotno. Iako često mislimo da smo uz njih sigurni, kao i da će nam se uvek naći u nevolji, život nas često ubedi da nije tako.

To se dogodilo i jednoj samohranoj majci, koja je prinuđena da se sa svim nedaćama i problemima bori sama. Da stvar bude još gora, rođena majka ne samo da neće da joj pomogne, već je i verbalno napada, poredi sa drugim ženama i nabija osećaj krivice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imam 38 godina i neudata sam, sa decom od šest i četiri godine. Život je stalna borba. Moja majka (64) je od početka jasno rekla da neće pomoći u brizi o deci kako bih mogla da idem na posao – čak ni čudno čuvanje dece – rekla je ona i dodala još nekoliko problema:

Foto: Profimedia/Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia

– Takođe, rekla je da se druge žene snalaze, pa bih i ja trebalo da se snađem. Uštedela sam da kupim kuću i treba mi malo više za depozit jer su cene toliko porasle. Iako ima stotine hiljada ušteđenih u banci, rođena majka ne želi da mi pozajmi ni dinar. Rekla je da treba da nađem bogatog muškarca, da se udam, pa da se razvedem od njega. Čak mi je predložila da radim kao prostituka, kako bih zaradila novac koji mi je potreban. Nisam mogla da verujem – požalila se ona i na kraju dodala:

– Ako pokušam da razgovaram sa njom o svojim problemima, ona samo gleda način da me iskritikuje i da učini da se osećam još sto puta gore – zaključila je.

Foto: HBRH/Alamy/Alamy/Profimedia

Šta biste je vi posavetovali? Kako se nositi sa činjenicom da ste sami na svetu, i da nemate podršku, ni razumevanje najbližih? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar