“Odmah sam sela da odmorim”: Duda pobedila u IZLEŽAVANJU, obilazile je i lisice, a ovde ulaže PARE (FOTO)

Ona je za Objektiv.rs ispričala kako joj prija slava koju je stekla u prethodnih nekoliko dana, kako su izgledali dani ove ljute trke, do detalja opisujući na kakvim je “mukama” bila u skoro petodnevnoj borbi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Dubravka Aksić (36) osvojila je sve simpatije javnosti pojavivši se u doskoro, potpuno nepoznatom takmičenju, koje se već deset godina zaredom održava u jednom crnogorskom etno selu. Duda, kako je zovu prijatelji, je doslovno briljirala u ovoj trci u izležavanju i zaslužno ponela titulu najveće “lenčuge” u Crnoj Gori.

Aksićeva, radnica ketering centra jedne srednje škole u Podgorici, je za Objektiv.rs ispričala kako joj prija slava koju je stekla u prethodnih nekoliko dana, kako su izgledali dani ove teške trke, do detalja opisujući na kakvim je “mukama” bila u skoro petodnevnoj borbi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Još sam pod utiskom takmičenja, ali mi je prijao ovaj odmor, pravo da vam kažem. Ništa me ne boli, a verujem da sam mogla da ležim još dan, ili dva, jer nismo morali da ležimo samo na leđima, već je bilo dozvoljeno i okretati se na stomak, na bok, tako da nije bilo strašno – govori Duda i komentariše kakve joj poruke stižu, i da li pored čestitki ima i negativnih komentara:

– Na portalima ima zaista svakakavih komentara, uglavnom su pozitivni, a stičem utisak da su žene te koje u ovome vide nešto negativno, pa i ostavljaju ne baš najprijatnije komentare.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Etno Selo Montenegro (@etnoselomontenegro)

– Ja sam inače neko ko voli da odmara, ko voli dugo da spava kad god je u mogućnosti, tako da je moja porodica odmah rekla da ću pobediti. Ipak, čini mi se da su više misli da se šalim da sam se prijavila, i da neću ni otići u Donju Breznu. Prijava je bila potpuno spontana. Naime, videla sam na Instagram stranici etno sela da će biti organizovano takmićenje u izležavanju, i nazvala sam drugaricu i rekla joj da se prijavimo obe, a kako ona zbog posla nije mogla, poslala je mene, znajući da uživam u lenčarenju i spavanju – govori nam Duda.

Ipak, iako bi mnogi pomislili suprotno, ni petodnevno izležavanje nije baš “med i mleko”, što nam objašnjava i Aksićeva, i prepričava sa čime su sve takmičari morali da se suoče:

Foto: Printscreen

– Najteže su bile noći, jer je bilo dosta hladno, a u posetu su nam dolazile i razne životinje, lisice, ježevi. Preko dana smo se trudili da što manje spavamo, da bi uveče spavali. Uglavnom smo čitali nesto, kuckali u telephone, a najviše polemisali o najraznovrsnijim temama.

Za savršen odmor mnogima su potrebne dve stvari: ležanje i hrana. Ipak, kako spojiti i jedno i drugo, najbolje objašnjava “najbolja u tome”:

– Smeli smo da jedemo,ali naravno – ležeći. Okretali smo se na bok i tako nam je bilo najlakše. Imali smo sva tri obroka obezbeđena od strane organizatora. A što se tiče ekipe koja se takmičila sa mnom, u pitanju su zaista sjajni momci, tako da je druženje bilo odlično – kaže Duda veselo.

Nakon 117 sati provedenih u ležećem položaju ljudsko telo, verovali ili ne, oseća bol i čudan umor. Stoga, ni ne čudi potez koji je Duda napravila ubrzo po osvajanju titule:

– Kad sam ustala, odmah sam sela da odmorim – duhovita je Aksićeva, koja na kraju dodaje da će novac potrošiti na “svoj merak sa društvom”.

Piše: Teodora Radivojević  

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar