SKANDALOZNA izjava Zlate Petrović: “Sve svoje bivše sam ŠAMARALA, a i oni mene!”

Pevačica šokirala izjavom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Zlata Petrović, osim po hitovima, poznata je i po tome što je devedesetih godina bila predvodnica u zavođenju muškaraca.

Ona je sada priznala da je tokom svih svojih ljubavnih veza imala običaj da lupa šamare partnerima, a isto su radili njoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sa svakim svojim bivšim sam se potukla, nisam trpela da mi popuju. Šamarala sam ih sve kada je dolazilo do svađe. I oni su mene, moram da priznam bilo je zanimljivo. Hasana, Mirka, Peju i Popovića sam šamarala i tukla, ali onako, ženski iz strasti. Malo ih pucnem, a oni uživaju. Voleli su to iz velike strasti – ispričala je Zlata za “Republiku” i dodala da su joj partneri obično vraćali istom merom:

– Ja sam više volela da mi muškarac pljusne šamarčinu nego da mi morališe. Opali mi šamar, pa ja tebi i završili smo. Da se ogradim, nisam za nasilje. Daleko bilo. Ali to je više strast. Nisu mene tukli muškarci, zar mislite da mene može bilo ko da bije? Ali bilo je međusobnog čuškanja, šamaranja i udaranja. Niko nije patio zbog toga niti je bio povređen. Vrlo često sam znala i da lomim sve oko sebe. Peji sam slupala sva stakla na vikendici kada sam posumnjala da me vara. Sve je pucalo od stakla i kamenja. Ne može mene niko da vara. Sada sam najbolji prijatelj sa svima njima. Dokaz su super odnosi sa Pejom, Hasom, kod Saleta sam sad bila na promociji kod njegove Suzane. Volimo se. Iza nas su lepe godine – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar