Branislav Lečić slavio ROĐENDAN u Nišu u društvu 20 godina MLAĐE devojke: Mnogo toga je pred nama (FOTO)

66. rođendan dočekao na pozornici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/branislav.lecic.official

Glumac Branislav Lečić koji igra u filmu “Aleksandar od Jugoslavije”, prikazanom na 56. Filmskim susretima u Nišu, na pozornici je proslavio svoj 66. rođendan.

Poznatom glumcu u Nišu je društvo pravila lepša polovina, devojka Jelena, sa kojom je u vezi oko 2 godine. Lečić je njihove zajedničke fotografije objavio na društvenoj mreži Fejsbuk ispod koje se zahvalio svima na mnogobrojnim rođendanskim čestitkama:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dragi moji prijatelji, od srca vam hvala što ste bili deo mog života. Zahvalan sam na svakoj kritici, podršci, emociji koju ste mi poklonili. Godine ne brojim, mnogo toga je još pred nama. Hvala svima na upućenoj rođendanskoj čestitki – napisao je Lečić u objavi na Fejsbuku, a zatim objavio niz fotografija sa devojkom sa proslave rođendana.

Njih dvoje su elegantno odeveni bili na piću u Nišu u društvu prijatelja, gde su do ranih jutarnjih sati slavili.

Foto: Instagram printscreen/branislav.lecic.official

Ona je bila velika podrška Branislavu u najtežim danima u njegovom životu kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kakvo je to tužilaštvo i sudstvo koje ne veruje tonskom snimku i iskazima devojke da je silovana i ovog polučoveka oslobodiše svih optužbi? Šteta da to nisu bile njihove ćerke, mame, žene pa bi možda drugačije odlučili.

    Odgovori

Ostavite komentar