Ova glumica će RASKRINKATI Bjelogrlića: Bila u hotelu kad je nasrnuo na Gagu i primetila KLJUČNI detalj

Ona je priznala da se i te kako uplašila tog jutra u hotelu "Ambasador" u Nišu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Jovana Stević, koja je sedela pored Predraga Gage Antonijevića kada ga je napao i krvnički pretukao Dragan Bjelogrlić naglašava da reditelj u tom trenutku, kao i za sve vreme dok je ona sedela s njim, nije provocirao Bjelogrlića, kako je ovaj juče tvrdio.

Dragan Bjelogrlić je juče, posle saslušanja u Osnovnom javnom Tužilaštvu u Nišu, tvrdio da ga je Gaga Antonijević provocirao i da ga je on zbog toga pretukao, a više o tome čitajte klikom OVDE.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Krenuo sam u WC, a tek na njegovo dobacivanje sam reagovao – rekao je, bez srama, Dragan Bjelogrlić samo nekoliko minuta nakon što je pušten iz pritvora i saslušan u tužilaštvu zbog mučkog nasrtaja i prebijanja pet godina starijeg kolege Dragana Gage Antonijevića u hotelu “Ambasador” u Nišu.

Na snimku koji je Objektiv ekskluzivno objavio jasno se vidi da pre i u trenutku kada ga Bjelogrlić udara Antonijević gleda na drugu stranu, tačnije priča sa glumicom Jovanom Stević, koja sedi tik pored njega, ali na suprotnoj strani od one s koje mu prilazi Bjelogrlić i svom snagom ga udara pesnicom u lice.

Glumica Jovana Stević je svedok napada

Upravo izjava Jovane Stević, koja je direktni svedok nasilničkog ponašanja Dragana Bjelogrlića, demantuje ono što glumac tvrdi da mu je bilo ko dobacivao dok je sedeo nekoliko metara udaljen od stola za kojim su bili Antonijević i njegovo društvo.

– Kao što se vidi na snimku, sedela sam pored Gage u trenutku kada ga je udario Bjelogrlić. Sve što se vidi na snimku videla sam i ja, nikakvog dobacivanja nije bilo ni s jedne strane. Takođe, vidi se da pričamo Antonijević i ja, tema nam je bila jedan važan projekat koji sledi. Dobila sam poziv iz tužilaštva i ne bih mogla da govorim više o događaju dok se svedočenje ne završi – rekla je Jovana ekskluzivno za Srpski telegraf i portal Republika.rs.

Zašto Katarina Radivojević NE PODNOSI Gagu Antonijevića: Ovo je RAZLOG netrpeljivosti prema reditelju? 

Ona je priznala da se i te kako uplašila tog jutra u hotelu “Ambasador” u Nišu, kao i da joj je žao što se desio incident jer i Gagu i Bjelu smatra rediteljskim veličinama i priznaje da je počastvovana što je sa obojicom uspešno sarađivala poslednjih nekoliko godina.

Foto: Printscreen

Glumila u Gaginim “Ubicama” i Bjelinim “Senkama”

Stevićeva je priliku da debituje kao glumica i ostvari prvu televizijsku ulogu dobila u seriji “Montevideo, bog te video”, koju je režirao upravo Dragan Bjelogrlić. Potom su uloge počele da se nižu, pa se ova glumica pojavljivala i u hit krimi-drami “Ubice mog oca” Predraga Gage Antonijevića, kao i u Bjelogrlićevim “Senkama nad Balkanom”. Njen glumački dar primetio je i Radoš Bajić, te joj je dodelio ulogu u humorističkoj seriji “Šifra Despot”. Zaigrala je i u popularnim TV serijama “Besa”, “Jutro će promeniti sve”, “Sinđelići”, “Grupa”, “Urgentni centar” i “Tri muškarca i tetka”.

BONUS VIDEO



Izvor: Republika

Komentari (18)

  1. Bjelogrlić je pokazao pravo lice. Alkoholičar i siledžija, jednom reči - bitanga. To znaju mnogi ,ali se o tome ćuti . O njemu je stvoren mit. Prema ponašanju posle siledžijskog ispada, očigledno je da je loš čovek, a to znaju mnogi koji ga poznaju.

    Odgovori

Ostavite komentar