Na rutinskoj kontroli otkrili su joj RAK: Sofija progovorila o teškoj DIJAGNOZI i najmučnijim trenucima

Poznatoj glumici su u toku rutinske kontrole otkrili rak, ona je sada otvorila dušu o haosu kroz koji je prošla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Glumica i voditeljka Sofija Vergara imala je 28 godina kada su joj doktori nakon jednog rutinskog pregleda saopštili da ima karcinom štitne žlezde.

Taj trenutak, priznaje, nikada neće moći da zaboravi, a nedavno se glumica svega prisetila, pa istakla koliko je važno da se ljudi, kada je najteže, drže zajedno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč „rak” kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više – pričala je ona.

U tom periodu, inače, Sofija je bila samohrana majka i tek na početku karijere, a tek devet godina kasnije joj je pripala uloga Glorije u serjij “Moderna porodica” zbog koje sada nema ko je ne zna.

Foto:PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Vergarova je srećom saznala šta je po sredi u pravo vreme, pa je i uspela relativno brzo da pobedi, napominju strani mediji. Kad se izlečila, međutim, bila je najviše zahvalna porodici, pored lekara, jer su se držali čvrsto i zajedno, kao nikada pre.

– Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve „sklopila” korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar