Real poslao ponudu za Mbapea, šeici se grohotom ismejali: Slobodno završite sezonu sa golferom (VIDEO)

Navijači Reala podsetili su da "golfer" ima četiri Lige šampiona, a da PSŽ još sanja taj pehar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daisuke Nakashima / AFLO / Profimedia

Fudbalski klub Real Madrid poslao je prvu ponudu od 160 miliona evra za napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, preneli su danas španski mediji.

PSŽ nekoliko meseci vodi pregovore o produženju ugovora sa 22-godišnjim igračem, koji je u pariski klub došao 2017. godine za 180 miliona evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mbapeu ugovor sa klubom ističe u junu sledeće godine, a ukoliko bi ostao u PSŽ-u bez produženog ugovora, naredne godine bi mogao da ode kao slobodan igrač.

Predsednik PSŽ-a Naser AlKelaifi rekao je prilikom dolaska argentinskog napadača Lionela Mesija da Mbape “sada nema izgovor da učini nešto drugo, osim da ostane”. Mbape je u prva tri kola nove sezone francuskog prvenstva postigao gol, i upisao dve asistencije.

Inače, ta suma od 160.000.000 nije zadovoljila apetite Parižana, sudeći po porukama još jednog šeika Al Tanija, koji je rođak Nasera Al Kelaifija.

– Ako prihvatate zacrtanu cenu… Kontaktirajte nas… Ili završite sezonu sa golferom – napisao je Al Tani, aludirajući na izjave Gereta Bejla da mu je golf postao zanimljiviji od fudbala.

Parižani su stavili do znanja da neće žuriti iako Mbapeu ističe ugovor sledećeg leta, a navijači Reala nisu bili oduševljeni ovom zajedljivom šalom. Podsetili su da “golfer” ima četiri Lige šampiona sa Realom, a da PSŽ još sanja taj pehar.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar