SILIKONI na sve strane: Anđela sa 18 godina povećala grudi i usne i poručuje – “nadam se da ću se UDATI”

Ona je opisala kako izgleda jedan njen dan i istakla da ne planira da menja svoje ukuse

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Tom Merton/Hoxton/Profimedia

Beograđanka Anđela S. (27) progovorila je 2019. godine o tome kako izgleda život jedne, kako je često nazivaju, spozoruše, u Srbiji.

Anđela je već u 18. godini započela s estetskim korekcijama, a do sada je povećavala grudi tri puta, operirala je nos, povećala usne, podizala jagodice, stavila je veštačke zube i tetovirala obrve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Većina smatra da sam sponzoruša i meni to ne smeta ako žele da stvari doživljavaju na taj način. U realnosti, ja sam samo imala sreće da završim s bogatim muškarcima, koji često i sami žele ovakve žene. Lepota košta, kao i njeno održavanje, a oni imaju novca da to isprate – smatra Anđela i dodaje da se od svojih vršnjakinja razlikuje samo po tome što ima veoma bogatog partnera.

– Imam život kao i svaka druga devojka u ovom gradu, s tim što možda sebi mogu više da priuštim. Često izlazim na skupa mesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, porodicu, čak i neke probleme – kaže ona.

Opisala je i svoj običan dan.

– Ujutro doručkujem i popijem kafu s dečkom, a dok on završava svoje obaveze, ja završavam svoje – idem u teretanu, na pedikir i manikir, u solarijum, ili kod frizera. Popijem kafu s prijateljicama, šetam našeg psa, pokupujem neke sitnice, pomognem roditeljima ako im nešto treba. Aktivno sam posvećena brizi o sebi. Vikendom najčešće izlazim po klubovima ili splavovima, a često otputujem i na kraći put s dečkom – opisala je.

Anđela kaže da je prvog bogatog dečka imala sa 17 godina. On je od nje bio stariji 20 godina. Tvrdi da ju je on naučio “kako se žena tretira”, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao čak i njenoj porodici i redovno ju je finansirao i kupovao šta god poželi.

Foto: Profimedia/Ivan Dudka / Alamy / Alamy / Profimedia

Kaže da joj posle veze s njim nije palo na pamet da bude s nekim ko nema veliku količinu novca i da se već tada kretala u krugu gje se bogati muškarci lako upoznaju. Iskreno priznaje da je bila i s oženjenima I verenima, te da joj njihov status nije preterano bitan, ako joj daju novac i posvećuju vreme.

– Događalo se i da budem s nekim ko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvek sam stupala sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako je zaljubiti se u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i je li stariji – rekla je Anđela.

Sa sadašnjim dečkom je dve godine, on joj je kupio automobil, a razgovaraju o tome i da joj kupi stan. I od prethodnog dečka je dobila automobil koji je poklonila bratu. Također, dobijala je i skupe poklone kao što su bunde, skupi nakit, pa čak i velike količine novca.

Foto: Shutterstock

Ne radi jer, kaže, s dečkom je došla do zaključka da to nije dobra ideja.

– Bila sam uek umorna i nesrećna, novac mi nije bio potreban i nisam imala dovoljno vremena za njega. On hoće da mu uvek budem na raspolaganju kada ima vremena, pa smo oboje shvatili da je ipak bolje da ne radim – priznala je.

– Iskreno, ja već imam dosta ušteđevine, tako i da ostanem sama, zbrinuta sam na neki način. Isto tako, verujem da uvek mogu lako naći dečka – lepa sam i poznajem puno ljudi. Do sada mi se još nije dogodilo da sam bila singl duže od mesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka – srećni smo zajedno – zaključila je Anđela svoju priču.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic Žena

Komentari (2)

  1. Blago tebi devojko, sve to sto di navela da imas, ti nemas ono najbitnije a to je mozak i emocije. To nisi nigde pomenula. Ljubav ti je nepoznata rec, a tvoji "decaci" bi ti mogli biti ocevi ilu cak dede!!!! Gde sve ovo ide????............ Nisi ti ipak srecna?????? Fali tebi nesto sto novac ne moze da nadoknadi!!!!!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar