SRAMNO

Ima li ova žena makar malo obraza? Laže kao gazda Đilas za milione, dokaze ne može demantovati (VIDEO)

Marinika Tepić, sadašnja desna ruka Dragana Đilasa, dosledna je jedino u mržnji prema Srbima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dala je izjavu da ona nikada nije potpisala deklaraciju kojom se Srbi proglašavaju za genocidan narod. Da sebe ne može da opravda bilo čime što kaže na tu temu govore čvrsti dokazi i njen potpis na Predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Tepićevu su novinari pitali da li iz ove prespektive oseća moralnu i političku dilemu za svoje izrečene stavove, kada je potpisala Predlog rezolucije kojom 2016. godine o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Desna ruka Dragana Đilasa, Marinika Tepić, pokušala je sebe da odbrani i da kaže da ona nikada nije potpisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici.

– To što pokušavate meni da strpate u usta da sam ja nekada inicirilala ili potpisala deklaraciju kojoms e Srbi proglašavaju za genocidan narod je laž – navela je ona.

Međutim, svaki pokušaj Marinike da se sada “opere” je uzaludan. Njen potpis na deklaraciji iz 2016. godine jasno govori koji je njen stav po ovom pitanju.

Dobija pohvale jer proglašava Srbe GENOCIDNIM! Suljagić: Marinika je glavni promoter istine o Srebrenici 

Podsetimo, kada je cela srpska javnost saznala da je Marinika Tepić potpisala pomenuti Predlog rezolucije o Srebrenici, čime bi se Srbi okrivili za tu laž, njeno ime se zbog velikih zasluga u prepoznatljivom narativu o Srbima kao genocidnom narodu hvalospevno našlo u izveštaju koji je objavio Memorijalni centar Srebrenica.

U videu ispod pogledajte i sami kako Marinika Tepić besramno laže, isto kao i njen gazda Đilas:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar