Svađa dve STUDENTKINJE zbog TOPLESA: Emili u toku noći skinula brus, a onda je cimerka napala

Među njima je sve bilo u najboljem redu, sve do druge noći zajedničkog života, kada je bilo nesnosno vruće, pa je ova devojka odlučila da skine gornji deo kako bi joj bilo udobnije i prijatnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Svako ko je ikada bio na fakuletu, i ko je tokom studija stanova sa cimerima, sigurno će vam posvedočiti da to, često, nije nimalo lako.

Da budemo iskreni, život sa nekim ko vam nije partner, ili uža porodica, može biti komplikovan, ali kada vam škola dodeli cimera, to je još gore.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna tinejdžerka je, međutim, mislila da je osvojila džekpot, kada su ona i njena dodeljena cimerka Emili, počele da žive zajedno.

Među njima je sve bilo u najboljem redu, sve do druge noći zajedničkog života, kada je bilo nesnosno vruće, pa je ova devojka odlučila da preko noći skine gornji deo kako bi joj bilo udobnije i prijatnije. Tako, ona je spavala samo u donjem vešu.

Foto: Shutterstock

– Kejti me je sledećeg jutra videla u toplesu i zamolila da obučem nešto. Izvinila sam se I učinila šta je tražila, ali nije razgovarala sa mnom dva dana dok nisam pitala da li nešto nije u redu – objasnila je Emili i dodala:

– Još uvek je bila uznemirena što sam spavala delimično gola dok je bila u sobi.

sanjati novac
Foto: Shutterstock, ilustracija

Tada je žena odlučila da otkrije malo više informacija o svom kućnom životu, otkrivši cimerki da je ona zapravo nudista i da stoga golotinju ne vidi kao „nešto strašno”.

Ona se potom požalila na Reditu, gde se zapitala da li je pogrešila što je spavala u toplesu ili se slažu sa njom i misle da je Keti preterala sa svojoj reakcijom.

– Nije kao da ste paradirali uokolo, bili ste u svom krevetu. Ona je razborita i mora da odraste. Na univerzitetu ima mnogo gorih stvari da se vidi od cimerke u toplesu – odgovorio je jedan korisnik Redita.

Drugi se složio.

-Da je imala stroga pravila o golotinji, to je trebalo da otkrije. Tada je smešno deliti sobu s nekim i misliti da ga nikada ne biste videli gole.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar