Branio brata, pa nastradao na KRVAVOJ VERIDBI: Nebojša iz Kraljeva obožavao tenis i Đokovića (FOTO)

Nebojša, dugogodišnji zaljubljenik u tenis, od malih nogu je počeo da trenira ovaj sport

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nebojša Milenković (25) iz Kraljeva je u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od povreda glave zadobijenih u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u selu Stubal. Kobna tuča dogodila se u noći između petka i subote kada su se u jednoj porodičnoj kući u Stubalu na proslavi veridbe. Tamo je najpre verbalno, a potom i fizički došlo do sukoba dve grupe gostiju.

– Nebojša je na toj veridbi bio sa rođenim bratom Nikolom. Oni su bili gosti buduće mlade, koja im je i rođaka, dok je ta druga grupa mladića bila sa mladoženjine strane. Kako sam čuo, Nikola je pričao sa jednom devojkom, na šta je njen suprug odreagovao i skočio na njega – priča jedan meštanin Stubala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BRANIO BRATA

Dalja rođaka Milenkovića za Objektiv ističe da je uzrok ovog sukoba alkohol, a da je Nebojša spletom nesrećnih okolnosti nastradao.

– Njegov stariji brat Nikola je započeo raspravu s tim mladićem, kada je došlo do okršaja. Pozvao je brata da mu pomogne, ali se tu umešao otac devojke čija je bila veridba. On je bukvalno legao na Nikolu, čija je košulja već bila pocepana, kako bi mu spasao život – priča naša sagovornica.

Mladić iz Kraljeva izgubio ŽIVOT u tuči: Na slavlju se pobile dve grupe gostiju, zadobio POVREDE glave

Kako ona dalje dodaje, u celu tu gungulu umešale su se i neke devojke.

– Devojke su vrištale i vukle ga, ali ti momci, kako sam čula brat i kum budućeg mladoženje, krenuli su za njima i nečim ga udarili u glavu. Taj udarac je bio strašan, Nebojša se samo skotrljao i pao – navodi ova potresena žena.

DOŠLI DA ISPRATE SINA

Kako za Objektiv navodi brat od strica nastradalog, Filip Milenković (26), njegova braća su došla na odmor u Srbiju.

– Tu su nekoliko dana. Roditelji su naknadno planirali da dođu. Međutim, stigli su pre vremena kako bi ispratili sina na večni počinak – rekao je kratko Filip.

Ovo je mladić iz Kraljeva koji je PREMINUO nakon veridbe: Na slavlju zadobio SMRTONOSNE udarace (FOTO)

Pripadnici kraljevačke policije priveli su četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči. Posle saslušanja, zbog sumnje da je počinio ubistvo, Viši javni tužilac u Kraljevu je M. M. (39) odredio zadržavanje u pritvoru do 30 dana.

Sumnja se da je upravo ovaj muškarac naneo Nebojši udarce po glavi zbog kojih je nesrećni mladić najpre hitno prevezen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, a od kojih je kasnije i preminuo.

IDOL NOVAK ĐOKOVIĆ

Nebojša, dugogodišnji zaljubljenik u tenis, od malih nogu je počeo da trenira ovaj sport.

– Njemu je teniski teren bio drugi dom. Svaki slobodni trenutak je koristio da trenira. Pošto živi u Švajcarskoj, stalno je pratio turnire. Bio je zaljubljenik u tenis. Đokovića je obožavao – navodi Nebojšin drug.

Piše: Aleksa Momčilović

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 24. AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar