Bjelogrlić može da završi iza REŠETAKA? Evo koliku kaznu može da dobije glumac jer je pretukao Gagu!

Glumac Dragan Bjelogrlić i žrtva njegovog napada Predrag Gaga Antonijević sedeli su u istom hotelu za različitim stolovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva,Printscreen,ATA Images

Glumac Dragan Bjelogrlić krvnički je pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića u hotelu “Ambasador” u Nišu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i danas će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Kako advokat Radiša Roskić navodi za Objektiv.rs, predviđena kazna za ovo krivično delo je do tri godine zatvora.

– Ko grubim vređanjem ili zlostavljanjem drugog, vršenjem nasilja prema drugom, izazivanjem tuče ili drskim ili bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožava spokojstvo građana ili teže remeti javni red i mir, kazniće se zatvorom do tri godine. Ako je delo iz stava 1. ovog člana izvršeno u grupi ili je pri izvršenju dela nekom licu nanesena laka telesna povreda ili je došlo do teškog ponižavanja građana, učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina – objasnio je naš sagovornik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema mišljenju advokata delo, koje je počinio glumac Dragan Bjelogrlić, na ivici je da se tretira kao delo sa lakim telesnim povredama.

– Ističem da glumac najviše može da dobije do tri godine zatvora – zaključio je razgovor za Objektiv.rs advokat Roskić.

“Je*ala te Dara iz Jasenovca”! Bjelogrlić NAPAO Gagu Antonijevića sa leđa, glumac PSOVAO i vređao (FOTO)

Da podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić i žrtva njegovog napada Predrag Gaga Antonijević sedeli su u istom hotelu za različitim stolovima.

Portal Objektiv.rs objavio je video-snimak na kome se vidi kako napadač prilazi žrtvi i krvnički je udara. Vest o tome možete da pročitate klikom OVDE.

Nakon toga je Bjelogrlić saslušan u policiji. Urađeno mu je alkotestiranje i u trenutku spornog događaja imao je oko 1.15 promila alkohola u organizmu, a više o tome možete da pročitate klikom OVDE.

Dragan Gaga Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prema našim saznanjima, Bjelogrlić je tokom napada vikao reditelju “Je*ala te Dara iz Jasenovca”!

Dragan Bjelogrlić PRIVEDEN zbog napada na Gagu Antonijevića: Osumnjičen da ga je UDARAO u glavu

Pre izvesnog vremena Antonijević je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”, što je Bjelogrlić demantovao uz tvrdnje da je prepiska lažirana.

Piše: Ivana Vlajković

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar