Proslavljeno 25 godina Bungee Jumping-a u Beogradu

Više od 40 Beograđana se oprobalo u ovom adrenalinskom doživljaju tokom vikenda, nastavlja se „Bungee Challenge – Skoči ako smeš“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PR

Čuveni Bungee Jump na beogradskom moru proslavio je ovog vikenda 25 godina postojanja dvodnevnom manifestacijom „Bungee Challenge – Skoči ako smeš“. Nezaboravno adrenalinsko iskustvo doživelo je više od 40 Beograđana, a organizatori pozivaju sve Beograđane i goste prestonice da iskoriste ostatak leta i oprobaju se u ovom adrenalinskom sportu starom više od 50 godina.

„Vikend za nama bio je vikend prevazilaženja sopstvenih granica za mnoge koji su prvi put skakali čuvenim bandžijem, i sjajan provod za sve one koji su već iskusni u ovoj avanturi. Svi oni bili su saglasni u jednom – skok sa visine od 17 spratova, ako ga poredimo sa visinom solitera, i 100 km na sat, ako ga poredimo sa automobilom, jeste jedinstven osećaj koji se pamti ceo život“, izjavio je predsednik sportskog udruženja Bungee Jump Beograd Petar Biberčić, koji je pozvao sve zainteresovane da se pridruže „Bungee Challenge – Skoči ako smeš“ izazovu.

Foto: PR

 

„Bungee Challenge – Skoči ako smeš“, izvodiće se svakog leta, tradicionalno, na Adi Ciganliji u Bungee Jump centaru Beograd koji je jedini stacionarni kran u Evropi, što znači da je u pitanju jedini kran na kontinentu proizveden isključivo za potrebe izvođenja bandži skokova koji su njegova osnovna i jedina namena. U svim ostalim zemljama u Evropi skokovi se izvode sa mostova ili građevinskih kranova koji su adaptirani za potrebe izvođenja skokova.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar