Barbara je otišla u Australiju i u trenu joj se život okrenuo NAGLAVAČKE: “Moj muž je bio dobar čovek”

Ona je priznala da je u tim trenucima primetila da sa svojim partnerom ima izvesne probleme, što je, možda, uticalo na njenu odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Neverstvo u braku je nešto preko čega retko ko može da pređe. Kada stanemo na ludi kamen i izgovorimo sudbonosno „da“, uglavnom verujemo da će to biti za ceo život. Ipak, život nas često ubedi u suprotno.

Na samom početku i veze, a potom i braka, sve deluje kao u bajci – pokloni, nežnosti, razumevanje, pažnja. U tim trenucima, ni ne slutimo kako se preko noći sve može srušiti i kako u naš život može zalutati i treća osoba. To se dogodilo i Barbari, koja je 2015. godine prepričala kako je počinila preljubu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sa 35 godina moj život je izgledao kao san – muž koji me voli i dvoje predivne dece, ali zapravo sam bila nesrećna – započela je ona svoju ispovest.

– Moj muž je bio dobar čovek, ali uz njega mi je bilo nesnosno dosadno. Stalno sam se osećala kao neko sasvim drugačiji ko silom želi da se uklopi, ali mu ne ide. Te godine išla sam na poslovni put i upoznala Australijanca Boba u liftu. Osetili smo trenutnu hemiju i povezanost, razmenili smo brojeve i ostali u kontaktu. Odlučila sam odletim do Australije kako bih ga videla i napokon razrešila – zaključila je.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Na Dlanu

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar