Oglasio se SUPRUG Jovane Jeremić nakon njenog prelaska na Pink: Evo šta joj je poručio (FOTO)

Nije mogao da se obuzda, pa se javno obratio svojoj ženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović, Instagram/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić danas je otkrila misteriju gde će nastaviti svoju voditeljsku karijeru, a ona će se od 28. avgusta pridružiti ružičastom timu kada će po prvi put voditi jutrarnji program na televiziji “Pink”.

Tim povodom, sada se oglasio i njen suprug Vojislav Milošević putem Instagrama i pružio joj reči podrške.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Daj svima domaći zadatak, ni malo lak, nisi ti kriva što si mrak. Jovana, rekoh tada, ponoviću i sada da samo najbolji idu napred. Znam da si čvrsto vezana, jer je let TV Pinkom započeo. Srećno! – napisao je Voja na Instagram storiju, na šta odgovorila:

– Hvala, Vojo.

Foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

Podsetimo, Jovana je otkrila i tajne detalje susreta sa Željkom Mitrovićem.

– U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica. Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje – kazala je između ostalog voditeljka.

 

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar