“1999. će se vratiti”: Lazanski otkrio SKRIVENU poruku i šta su Rusi shvatili kad nas je NATO bombardovao

Rusija zahvaljući našem otporu konačno shvatila s kim ima posla, rekao je Lazanski

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Nedavno preminuli diplomata, vojni analitičar i novinar Miroslav Lazanski, u jednom intervjuu za medije otkrio je šta je bombardovanej SR Jugoslavije 1999. godine značilo za Rusiju i kakva je to bila poruka NATO-a upućena Rusiji.

Srpski slavni novinar je napomenuo da je zbog naše žrtve Rusija konačno shvatila kakav je i na šta je sve spreman NATO.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– NATO-u je trebalo na 50 godina postojanja da nas “izrokaju”, da pokažu snagu i pošalju poruku Rusiji. Agresija NATO-a 1999. godine na Jugoslaviju je bila ključna po Rusiju, jer je pokazala vojnom i političkom ruskom establišmentu šta je NATO i posle toga kreće njihovo osvešćivanje i dolazi Putin. 1999. godina je otvorila pandorinu kutiju, ući će u istoriju kao ogromna greška zapada koja će im se vratiti istorijski. Mi smo poneli žrtvu, ali je Rusija zahvaljući našem otporu konačno shvatila s kim ima posla.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Dokle ce ovaj Lazanski izotkrivati nemoguce i ofarbane uz i niz strmice, zar nije otiso tamo gde se normalni ljudi ne vracaju?

    Odgovori
  2. @posmatrač i svedok Ne pričaj gluposti. Na vlasti su neokomunisti koji su se presvukli u četnike. Crveni su na sve spremni da bi zadržali vlast i imovinu.

    Odgovori

Ostavite komentar