Zvezda krenula stopama večitog rivala! Radonjić najavio: Da dovedemo još jednog centra i tim je kompletan

Danas su obavljeni testovi i priprema za selidbu u Halu "Aleksandar Nikolić"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde obavili su tokom dva dana neophodna testiranja i od srede se preselili u halu “Aleksandar Nikolić”.

Igraci Crvene zvezde će raditi na jačanju fizičke spreme kako bi spremni dočekali početak izuzetno izazovne i teške sezone koja je pred crveno-belima u 4 takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Trener Dejan Radonjić u izjavi za klupski sajt o prvim danima priprema i svemu što crveno-bele očekuje u narednom periodu do početka sezone, kaže:

– Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran – rekao je Dejan Radonjić.

Foto: KK Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde će osim kroz treninge, formu podizati i kako je to uobičajeno u ovom periodu, kroz seriju prijateljskih utakmica.

Crveno-beli su već potvrdili učešće na izuzetno jakom turniru u Minhenu, a o ostalim mečevima i rivalima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Foto: KK Crvena zvezda

U narednom periodu tim će trenirati u hali “Aleksandar Nikolić” a sa organizovanim aktivnostima ekipa počinje 21. avgusta.

Kompletne pripreme ekipa Crvene zvezde će obaviti u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Vajt razgalio “delije” odmah po dolasku na Mali Kalemegdan: Zvezda ispunjava sve što sam tražio!



Izvor: Objektiv.rs, KK Crvena zvezda

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar