“Nikakav otac, još gori suprug – OLOŠ”: Porodica mu digla SPOMENIK, ali takav da je bolje da nije! (FOTO)

Šta li je ovaj gospodin zgrešio nije nam poznato, ali da počiva u miru - ne možemo baš da tvrdimo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia,Printscreen

Kada ostanemo bez člana porodice ili druge bliske i drage osobe nastupe najteži trenuci u životu svakog čoveka. Na svu muku, u tim trenucima moramo da se dobro organizujemo za njegov ispraćaj na onaj svet, kako bi pokojnik mogao u miru da počiva.

Opšte je poznato da se mnogi ljudi još tokom života pripremaju za sudnji čas, što uključuje kako kupovinu kovčega i grobnog mesta, tako i naručivanje nadgrobnih spomenika. E, pa, očigledno je da to ovaj čovek sigurno nije sebi uradio!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija koja je šokirala javnost, a na kojoj se nalazi natpis na jednom nadgrobnom spomeniku, posvećenom, kako možemo zaključiti, jednom muškarcu.

Kako se može primetiti na osnovu objave, njemu su na epitafu članovi porodice ostavili tako bizarnu poruku, da ne možemo ni da pretpostavimo šta im je za života toliko skrivio.

-Za života svoga nije doprineo ništa. Nikakav otac, još gori suprug. Bio je alkoholičar, ološ i bitanga – napisano je na njegovog nadgrobnoj ploči.

Šta li je ovaj gospodin zgrešio nije nam poznato, ali da počiva u miru – ne možemo baš da tvrdimo.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Prave Bitange su oni koji su digli ovaj Spomenik, daleko im lepa Kuca! Oni opisuju i cene pokojnikov Status a ne samog Coveka.

    Odgovori

Ostavite komentar