Cecin dečko postao GLUMAC: Bogdan Srejović u ulozi OŽENJENOG muškarca, a evo kako se snašao

Pored posla ugostitelja, Srejović se oprobao i u glumi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Bogdan Srejović (38), dečko Cece Ražnatović (48), postao je glumac i ima epizodnu ulogu u filmu “Prolećna pesma”.

Bogdan igra bivšeg košarkaša Peđu, koji pije za šankom. Prilazi mu glavna junakinja Petra, koju glumi Mihaela Stamenković, i počinje da mu se udvara. Srejović je, međutim, odbija! – Oženjen sam – kaže Bogdan dok pokazuje burmu na ruci.

Ulogu je dobio na poziv rediteljke Natalije Avramović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog… To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome – kaže rediteljka i dodaje da se Bogdan pokazao kao dobar glumac:

– Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Avramovićeva već radi na nastavku ovog autobiografskog filma.

– U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak – priča Natalija.

Ceca Ražnatović se ovog leta ne odvaja od dečka Bogdana Srejovića. – Ne verujem da se suprotnosti privlače. Isti se privlače! To je dokazano hiljadu puta i u prijateljstvu, i među partnerima. Uz sebe morate da imate osobu sa kojom se razumete i imate ista interesovanja, jer onda nemate razloga za prepirke, već uživate u tom odnosu – poručuje pevačica iz Crne Gore, gde se odmara sa dečkom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar