Slike koje NISU SMELE da ugledaju svetlost dana: Đilasove “novinarke” u zagrljaju onih koje blate (FOTO)

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Novinarii koji rade za medije koji su pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, besomučno se trude da predstave sebe kao veoma objektivne, oni koji propagiraju nekakvu istinu i trude se na sve načine da ukaljaju postojeću vlast, zaboravljaju da su svojevremeno bili veoma ažurni na svim tribinama, događajima i prisustvovanjima predsednika Vučića i podržavali njegove stavove i zalaganja za Srbiju. Da, u ne tako davnoj prošlosti, nisu bile protiv saradnje sa pripadnicima Vlade Srbije, govore u prilog fotografije Đilasovih novinarki koje su osvanule na društvenim mrežama.

Na Tviteru je osvanula slika Žakline Tatalović, novinarke N1, koja je pod uređivačkom politikom lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, kako sedi uz Suzanu Vasiljević, savetnicu za medije predsednika Aleksandra Vučića i doslovno joj se naslanja na rame.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nameće se pitanje, na koji će način Žaklina uspeti da opravda ovaj postupak svom gazdi Draganu Đilasu, ili joj je tajkunski novac zamaglio sećanje.

Međutim, Žaklina nije jedina koja je je bila bliska sa pripadnicima Vlade Srbije.

Jelena Obućina, novinarka i voditeljka Newsmax Adrije našla se, takođe u društvu Suzane Vasiljević, ali i Siniše Malog.

Na fotografiji se može videti da je Mali prijateljski zagrlio i da joj u tom trenutku saradnja sa pripadnicima Vlade Srbije uopšte nije smetala, što je u potpunoj suprotnosti sa činjenicom da je danas postala najveći “kritičar” vlasti.

 

Ostaje samo da vidimo na koji način će pokušati da opravdaju svoje doskorašnje postupke.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar