Svi su mislili da je trudna zbog velikog stomaka: Lekari otkrili nešto što joj je pravilo PAKAO u telu

Nakon operacije život joj se vratio u normalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Abi Chadwick

Ebi Čadvik (19) iz Stafordšira bila je šokirana kada su lekari otkrili da joj želudac rapidno raste nakon što je počela da se goji, a nije znala razlog. Otkriveno je kasnije da ima cistu veličine fudbalske lopte.

Ona je najpre primetila da se goji na čudan način, nakon čega je započela dijetu. Uspela je da izgubi kilograme, ali izbočina na stomaku je ostala tu i dalje.

Ana nestala pre pet meseci: Dok je majka molila za pomoć, bivši dečko je u njenoj kuhinji zatekao UŽAS

Dok su njeni poznanici smatrali da je trudna, ona je svakim danom bila sve više zabrinuta, a počela je da se oseća sito nakon što bi pojela samo komad tosta.

– Želudac mi je bio veliki i težak i kad god bih izašla do prodavnice, komšije bi pomislile da sam u devetom mesecu trudnoće. Osećala sam se loše jer nisam mogla da smršam, iako sam to silno želela. Laknulo mi je kada su mi rekli da je u pitanju cista veličine fudbalske lopte. Samo sam želela da nestane – navela je Ebi, prenosi Metro.

Foto: Facebook/Abi Chadwick

Kada je u martu osećala jake bolove u stomaku, lekari su uradili detaljne analize i otkrili 13-inčnu cistu u abdomenu, koja je operacijom uklonjena.

– Otišla sam na posao i pomislila sam da imam urinarnu infekciju, ali sam bila negativna kada sam uradila testove te vrste. Bol nije prestajao, a uradili su mi i analize slepog creva i bubrega i takođe nije bilo nipta od toga. Tek kada su mi uradili skener, lekari su se šokirali ovom cistom za koju sumi rekli da odmah moram da je uklonim – dodala je.

Lekari su joj rekli da postoji velika verovatnoća da je rođena sa tom cistom, koja je godinama bivala sve veća, a kulminaciju u vidu fudbalske lopte dostigla je sada kada ima 19 godina.

– Mnogo se lakše sada osećam kada mi je ukloonjena. Još nisasm srela nikog ko je preživeo nešto slično. Drago mi je što više ne izgledam kao da sam trudna i ne mogu da verujem da sam toliko dugo izgledala kao da nosim bebu – zaključila je Ebi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar