ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 16. do 22. avgusta: Pun Mesec u Vodoliji, krajem nedelje, donosi poslovne mogućnosti

Blizanci imaju dobre poslovne zaokrete, Vagi teško ko može da odoli, Bik ne bi trebalo da se nervira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/- / Wavebreak / Profimedia

OVAN

Posao
Ako niste izabrali odmor u avgustu i na poslu ste, spremite snagu za neobične aktivnosti. Imate veoma uzbudljivu nedelju pred sobom u kojoj možete pokrenuti nove poslove. Sredinom sedmice finasirate neke lične slabosti. Kraj nedelje ostavite za dobre poslovne dogovore.
Ljubav
Šarena nedelja ispred vas, kada je ljubav aktuelna. Imate red sukoba, red nervoze i onda red slatkog pomirenja. Sredinom perioda je bolja komunikacija, iako su odnosi malo na odstojanju. Zato ćete kraj sedmice dočekati u solidnoj harmoniji bar na kratko.
Zdravlje
Mislite na svoje zdravlje.

BIK

Posao
Idealna sedmica da završite mnoge započete poslove. Time naravno otvarate nove potencijale, ali ne zaboravite da razumete i svoje saradnike. Pun Mesec U vodoliji krajem sedmice donosi vam mogućnost da zaokružite velike i bitne poslovne stvari. Pokušajte da budete dosledni sebi i svojim osećajima.
Ljubav
Napeta, ali veoma dinamična nedelja u porodičnim i partnerskim odnosima. Ipak je ove nedelje sve vezano za finasije ugovore ili dogovore. Zato je krajem sedmice vreme da zaokružite neke problematične odnose. Iako je puno obaveza i svakodnevnih zadataka, krajem nedelje možete odahnuti.
Zdravlje
Probajte da se ne nervirate, to utiče na vaš ten.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Pripremate se za veliku aktivnost, ne samo na poslovnom planu, već i u ličnoj samopromociji. Imate dobre zaokrete na poslu, pa ne morate da tražite izazove. Krajem sedmice Pun Mesec iz Vodolije tera vas da završite sve započeto.
Ljubav
Nažalost, nema mira u vašem ljubavnom i porodičnom životu. Toliko je aktivnosti da ni sami ne znate kako da se klonirate da bi sve zadatke završili. Krajem sedmice ipak imate podršku partnera za koju ste mislili da će izostati.
Zdravlje
Manji problemi sa nesanicom.

RAK

Posao
Ako ste mislili da se razvlačite jer još uvek traje letnja letargija, to nećete moći. Dinamična nedelja u kojoj će neki poslovi krenuti i bez vas. Zato imate dobru priliku da se dokažete i pokažete. Upotrebite svoje sposobnosti i nikako nemojte biti opušteni. Sad je vreme da pokažete šta znate.
Ljubav
Nedelja kreće polako na polju ljubavi, pa čak i dosadno. Sve do sredine nedelje kada se zahuktavaju zajedničke aktivnosti u domu, porodici i sa emotivnim partnerom. Nemojte biti u suprotnosti sa željama partnera samo iz puke obesti. Pokušajte da se mirno dogovarate o nekim kratkoročnim ciljevima.
Zdravlje
Nemate bitnije tegobe na polju zdravlja.

Merkur u Devici od 11. do 30. avgusta donosi bolju KOMUNIKACIJU SA PARTNEROM

LAV

Posao
Lepo ste se pripremili u poslu i sada se prebrojavate i sabirate. Pun Mesec u Vodoliji donosi vam prekid jedne dugoročne saradnje. Možete imati problem sa proizvoljnim baratenjem novca od strane poslovnog partnera. Krajem nedelje pravite pozitivan bilans i veoma ste zadovoljni dosadašnjim radom.
Ljubav
Na polju Ljubavi, pun Mesec u Vodoliji u vašoj kući odnosa stavlja tačku na odnos koji vas guši. Nemate više živaca da trpite ljude koji vas ne poštuju. Slobodni Lavovi mogu ponovo ući u vezu sa bivšim partnerom i tu pronaći svoju radost. Ovo je nedelja ljubavi, iako će neki od vas imati sukobe sa stalnim emotivnim partnerima.
Zdravlje
Povedite računa o alkoholu i prejedanju.

DEVICA

Posao
Dobri su poslovi prošli, neke ste na vreme završili i kada se saberete niste u lošoj situaciji. Ipak, neverovatna tenzija obuzima vašu svakodnevnicu. Očekivanja rastu, a sa njima i vaše nezadovoljstvo. Stalno radite sebi iste stvari jer postavljate ciljeve koji su vam prosto nemogući.
Ljubav
Koliko dobro umete da glumite ove nedelje i sami znate. Međutim, to vam neće pomoći u tajnoj vezi koju već dugo vremena održavate. Neće partner više da čeka da obelodanite vašu ljubavnu vezu. Tako da krajem nedelje možete izaći iz veze koju ste veoma dugo držali na ledu.
Zdravlje
Nemate veće zdravstvene tegobe.

VAGA

Posao
Odlične predispozicije na poslu i saradnji. Vaše izuzetne diplomatske sposobnositi u pregovorima nikog neće ostaviti bez reakcije. Imate dobru nedelju pred sobom, posebno kada su zakazivanja i pregovori oko poslova aktuelni. Nemojte se brinuti sve možete završiti svojim urodenim komunikacionim talentima.
Ljubav
Venera je u vašem znaku već početkom nedelje i donosi vam povećanu ženstvenost. Teško će vam neko odoleti jer su harizma i magija na vašem maksimumu. Svuda oko sebe pravite magiju harmonije i razumevanja, pa će i partner omekšati. Nema mu druge nego da prihvati svaki vaš predolog.
Zdravlje
Osećate se sjajno.

ŠKORPIJA

Posao
U prethodnom periodu započeli ste mnoge stvari i zato će vam se neka vrata otvoriti baš ove sedmice. Imate velika očekivanja i to je problem koji vas može kočiti. Zato očekujte dobre, ali sporije rezultate. Na kraju sedmice imate nove poslovne pomake u karijeri i na poslu.
Ljubav
Previše obaveza i previše kontrole kod vašeg emotivnog partnera može dovesiti do povremnih nesprazuma. Sreća je da to neće trajati kao oluja već kao prolazna letnja kiša.
Zdravlje
Vaše zdravstveno stanje je dosta solidno.

Među LEKARIMA najviše ima Lavova, Rakova, Škorpija, Riba i Devica: Evo šta vas sa njima OČEKUJE

STRELAC

Posao
Ovo je nedelja završnice jednog perioda koji je na maksimumu. Zato je ovo dinamičan i, pre svega, veoma stresan period za vas. Imate velike obaveze i jake zadatke. Zato štedite snagu i rasporedite energiju kako bi do kraja nedelje mnoge zaostale poslove priveli kraju.
Ljubav
Niko vam ove nedelje neće zapušiti usta. Vi ćete govoriti svima sve u oči, a posle se tiho kajati što ste toliko preterali. Međutim, ove sedmice reči su brže od pameti i vi nećete moći da se suzdržite. Vodite računa koga i koliko možete uzrujati ali i do koske povrediti.
Zdravlje
Nemir i povremena hiper nervoza.

JARAC

Posao
Niste vi spremni na bilo kakave promene, a svesni ste da su neminovne. Zato ćete krajem sedmice odlučiti da neko drugi preuzme glavnu ulogu u poslovnim promenama. Krajem sedmice ipak dolaze lepše prilike na poslovnom nebu. Zato spremite svoje davne projekte i krenite u realizaciju.
Ljubav
Nekad je esencija razumevanje, ali ove nedelje kod vas je bitno da se pokrenete u nove svetove, društvo okolinu. Vama i vašem partneru su potrebni novi predeli, izazovi i svakako novi socijalni kontakti.
Zdravlje
Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

VODOLIJA

Posao
Pun Mesec u vašem znaku, krajem sedmice, obeležiće celu nedelju. Zato je ovo period u kome neće biti dosadno. Dinamična nedelja u kojoj imate puno obaveza. To će vas obradovati jer vi ne volite rutinu, a još manje dosadu. Tako da će novi izazovi koji stižu krajem perioda potpuno okupirati vašu poslovnu pažnju i energiju.
Ljubav
Napokon i kod vas da se potpuno završe neugodni i neozbiljni ljubavni odnosi. Pun Mesec u vašem znaku donosi nove početke, nove prilike, a pre svega sjajne ljubavne početke. Zato ćete mnoge ljude i odnose sagledati novim pogledom. I pokušaćete da neke završetke pretvorite u sjajne potencijale kada je ljubav u pitanju.
Zdravlje
Nemate problema sa zdravljem.

RIBE

Posao
Nije kraj dok ne kažete da je kraj. Međutim, vama ne treba kraj u nekom poslu nego novi početak. Zato dobro razmislite, pre nego promenite rutinu u poslu jer je potrebno da napravite plan. Krajem sedmice manji problemi sa nadređenima neće promeniti vaše dobre poslovne perspektive.
Ljubav
Za vas je ovo nedelja crnog ili belog. Nedelja odluka o ljubavi, pa se bavite odlaskom ili ostankom. Nije sve baš na vama, jer postoji još jedna osoba u tom odnosu. Ipak je dobro da se raspitate i čijete planove o budućnosti svog partnera.
Zdravlje
Manje tenzije uzrokuju povremene glavobolje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar