Novosađanki dečko otišao kući, a onda je ZAZVONIO nečiji telefon: Nakon njenog otkrića nastao HAOS (FOTO)

Jedna Novosađanka šokirala je čitavu javnost svojim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay / Jerzy Górecki

Trenutno najaktuelnija priča na društvenoj mreži Tviter jeste jedna priča o preljubi koja se dogodila u Novom Sadu, a ono što je šokiralo sve koji prate ovu dramu jeste njen neverovatan rasplet.

Naime, objava počinje ovako:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nestao mi dečko sinoc iz kafane, rek’o gde si budalo otišao, “ma imam majstore, ujutru ustajem rano, a i smorio sam se. Dolazi neka ekipa i seda za sto do mog, ja ustajem do wc-a i mahinalno bacim pogled na nečiji telefon na stolu. Kad iskače mesindžer ime i prezime mog dečka. Ok, stajaću ovde sve dok neka ku**a ne uzme telefon da vidim čiji je sa kim se dopisuje. Telefon uzima naravno najveća dro***lja u ekipici i kockice u mom mozgu počinju da se sklapaju: Morao je otići jer je znao da dolazi, pa zamislite da se svi nađemo na istom mestu u koktelu ljubavi.

Foto: Twitter/Printscreen

– Ništa ja šta ću čekam da riba krene kući drugaricu poslala ispred njegove kuće da vreba a ja krećem za njom i čekam ispred lokala u koji je ušla. Izlazi oko 2h sa Mimijem on je vozi do njene kuće. Je*ote pa ova ima dva jeb**a večeras iznenađena sam.

– Međutim nema dva jeb**a nego je samo iz njegovog auta prešla u svoj i otišla pravo kod jednog jeb**a a to je moj dečko. Tamo je dočekala i moja drugarica sve to lepo snimila slikala i sad čekam te ljubavi večeras da malo popričamo – kaže ona u nizu koji se prepričava na Tviteru.

Foto: Twitter/Printscreen

Zatim je Tviterašica objavila i snimak razgovora sa preljubnikom, u kome je on uverava da je sve umislila. Dok ona pokušava da ga navede da raskine sa ljubavnicom, a onda planira da ga i sama ostavi.

Ipak, to nije kraj drame, kako tvrdi ova Novosađanka. Usledio je rasplet i sa samom ljubavnicom.

-Otišla jutros da se konačno ošišam na paž i ofarbam i pogodite ko ulazi u salon: dron**lja. Meni farba stoji na glavi ova se fenira ukočila joj se glava frizerka pita jel si ok. Jadna ona nema pojma za situaciju ali ko iz puške ide pitanje za mene kako ljubav, e pa odično, baš sam srećna, nadam se da će kosa da mi poraste do svadbe, sad sam je malo osvežila.

– Joj stvarno, pa kad se udaješ? Na proleće. Ova kucka telefon ko na struju priključena mislim se je*i ga trazila si sad ćeš dobiti ludu vožnju. A pošto je to kafana mog oca kad sam popričala sa njim danas i vraćala kamere videla sam da se j**e i sa našom konobaricom. Da li sam dopustila da mi se naša zaposlena, još jedna klinka i ova dro**ulja podsmehuju u sopstvenom lokalu zbog njega? Da – priča dalje tviterašica, na opšte zaprepašćenje.

Korisnici nestrpljivo iščekuju kraj drame i konačni rasplet, dok mnogi i ne veruju da je ovakav filmski zaplet uopšte moguć.

Foto: Twitter/Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Mani se femkanja i twiter šekša i besplodnih rasprava nego jesi li snimila dečka u akciji sa lubavnicom u visokoj rezoluciji da se vide svi detalji šekš biznisa. To nas interesuje Akcija bre AKCIJA.

    Odgovori

Ostavite komentar