Bejbisiterka (28): Vodim ljubav s parom koji je 10 godina stariji, a oni OBOŽAVAJU da mi OVO rade!

Ljubavni trougao postaje sve zamršeniji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Engleskinja koja radi kao bejbisiterka kaže da joj se život promenio nakon što je vodila ljubav s parom kojem čuva decu.

– Ja imam 28, a par kod kojeg radim je 10 godina stariji od mene. Nikada me nisu tretirali kao da sam član posluge i imamo sjajan odnos – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre nekoliko meseci, njihova deca su otišla za vikend kod babe i dede. Nas troje smo se šalili da bez klinaca, nemamo šta da radimo, pa smo napravili večeru i počeli da pijemo.

– Do ponoći su se stvari zakuvale, i supruga je počela da me miluje po ruci i to me je uzbudilo. Zatim smo nas dve počele da se ljubimo i onda se i muž pridružio. Imali smo seks u dnevnoj sobi, a onda smo se preselili u spavaću sobu i bilo je neverovatno – kaže devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Uvek sam imala problema da doživim vrhunac, ali te noći sam doživljavala višestruke orgazme. Njih dvoje je naročito uzbuđivalo da me na smenu oralno zadovoljavaju, i akcija je trajala do jutra – priznaje Britanka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Posle toga smo nastavili sa “trojkom” i bar dva puta nedeljno zajedno idemo u krevet. Naučili su me kako da upoznam svoje telo i budem opuštenija u krevetu. Međutim, problem je u tome što moj bivši dečko s kojim sam bila u vezi tri godine, želi da se pomirimo – objašnjava ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Volim ga i uvek sam mislila da ću se udati za njega ali on je neshvatljivo dosadan u krevetu – dva minuta može da izdrži i to je to, mislionarska poza i to je sve od seksa – iskrena je devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Moj plan je da se pomirim sa njim, ali da svoju aferu čuvam u tajnosti. Nema šanse da prestanem sa mojom zabavom utroje – zaključila je Engleskinja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar