Samo ONA mogla je da ga izvuče iz PAKLA depresije i droge: Slavni glumac je preživeo zbog nje! (FOTO)

O njihovoj ljubavnoj priči ne zna se mnogo, osim da su se upoznali na snimanju najpopularnije svetske serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Zvezda serije “Igra prestola” Kit Harington za kratko vreme je postao miljenik mnogih žena i velika zvezda Holivuda. Iako se činili da vodi savršen život, iza širokog osmeha krila se velika tuga i borba sa porocima. Glumac je nedavno iznenadio javnost intervjuom u kojem je progovorio o svojoj borbi sa alkoholom i depresijom koju je pobedio samo zahvaljujući supruzi Rouz.

Kako je i sam priznao slava ga je na početku opila, pa je neke stvari radio bez razmišljanja. Opijao se svako veče, probao drogu, a u krevet je svako veče odlazio sa drugom. “Nisam bio ni svestan koliku štetu pravim sam sebi”, rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kit je upoznao Rouz na setu serije “Igra prestola”, 2012. godine. Varnice su sevnule istog trenutka, a vrlo brzo su započeli vezu, međutim ona je bila kratkog daha. Ljubav se nije ugasila, ali zbog načina života koji je tada vodio, Rouz nije videla budućnost sa njim.

Ipak, ljubav je bila jača od svega. Kit je rešio da zbog nje promeni život iz korena i kaže da je to najbolja odluka koju je doneo. Rouz mu je pružila još jednu šansu, a to se završilo venčanjem, na romantičnoj ceremoniji u Škotskoj. Ubrzo zatim su dobili i sina. Harington i Lesli su otkrili pol bebe, ali ime je još uvek tajna.

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Oni jako drže do privatnosti i retko ih možete videti u javnosti.

“Prošao sam kroz neke užasne stvari. Stvari koje su mi se dogodili otkad se završilo snimaje “Igre prestola” i koje su se događale i tokom snimanja, bile su prilično traumatične prirode i uključivale su alkohol”, ispričao je Kit za The Times.

Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Harington, koji je trezan dve i po godine, kaže da je sada srećan i zadovoljan, ali da se nekad borio i sa depresijom. Svoju zavisnos je pobedio upravo zahvaljujući Rouz koja mu je bila najveća podrška tokom mračnih faza.

“Prošao sam kroz razdoblja prave depresije u kojima sam razmišljao na najgore”, priznao je glumac i istakao da svojom ispovešću o teškim psihičkim problemima želi da pomogne svima koji se bore sa tim.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar