Predsednik Vučić odgovorio na LAŽNE OPTUŽBE da je viđen s Belivukom: Nisu oni ni mislili da govore istinu

Predsednik Vučić osvrnuo se na napade od strane Siniše Kovačevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je lažne optužbe reditelja Siniše Kovačevića da ga je lično video da razgovara sa Veljkom Belivukom na terasi Predsedništva.

– To je već postalo pomalo smešno, tragikomično, video sam Suljagića iz Srebrenice koji kaže da je Vučić naredio da viču “Ratku Mladiću”, ali istim tim naredio da viču “Vučiću pederu”. Ko može u to da poveruje? Nemam problem kad neko viče meni, ali imam kad više “Nož, žica, Srebrenica”, “Žuta kuća”, “Kosovo je pored Srbije”, “Naser Orić”, to što viču meni je najmanji problem – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Srbije je dodao i da je svako ko uđe u Predsedništvo zabeležen, te da nisu ni imali za cilj da govore istinu.

– Što se tiče da su videli Belivuka na terasi Predsedništva, svako ko uđe je zabeležen, svakog dana. Nisu oni ni mislili da govore istinu, suština je u sledećem, išao bih na poligraf, ali ne mogu pošto je izanđala mašina. Da li je bila teška noć, pa mamurno jutro ili obrnuto, u to neću da ulazim – rekao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar