Glumica Marija Karan ponovo ZALJUBLJENA: Evo KO je njen novi dečko!

Poslednjih godinu dana život glumice Marije Karan vrlo je dinamičan i prošaran kako tužnim, tako i lepim momentima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Nakon što je odlučila da se razvede od filmskog producenta Džoela Lubina, što je doživela kao veliki životni poraz, ali i prekretnicu, dobila je poziv da zaigra u seriji “Dinastija” i sa sinom Markom Leom tim povodom se na neko vreme iz Los Anđelesa preselila za Beograd.

Povratkom u rodni grad, Marija je pronašla spokoj na profesionalnom planu, a okružena porodicom i starim prijateljima, uspela je da zaleči rane od kraha braka, koji se i zvanično okončao u aprilu, kada je Džoel doputovao u Srbiju kako bi potpisali papire za razvod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon višemesečnog preispitivanja glumica je otvorila srce za novu ljubav, a kako saznaje Story, poznati srpski biznismen uspeo je da ga osvoji. Naime, Marija je sreću pronašla pokraj IT stručnjaka Vladana Balabana, generalnog direktora “M&I Systems, Co. Group”, koji već godinama vrlo usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu.

Novi Marijin izabranik u slobodno vreme se bavi i sportom, član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, dok istovremeno voli i vrlo ceni umetnost i umetnike, što je glumici posebno bilo privlačno. Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu.

Iako je tek početak romanse, glumica je sigurna u svoja duboka osećanja koja gaji prema IT stručnjaku, stoga nije mnogo razmišljala kada se postavilo pitanje da li će ga predstaviti sinu, roditeljima i prijateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Pre nedelju dana s njim je otputovala i na letovanje u Dubrovnik, gde uživa u čarima mora, dugim šetnjama, vekovima staroj arhitekturi, uskim ulicama od kaldrme i veličanstvenim baroknim crkvama.

Ljubav iz bajke, koju u današnje vreme malo ko ima sreću da nađe, Mariji se dogodila već dva puta zbog čega je vrlo zahvalna, ipak nerado o tome govori za javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

– Što se mog emotivnog života tiče, mogu samo da kažem kako sam imala sreće da nađem pravu osobu. Nezahvalno je da pričam o detaljima našeg odnosa jer to ne radim ni na kafi s drugaricama, a kamoli ovako javno, i tako će ostati. Za sreću je prvenstveno važno da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira na to u kom periodu života se nalazite i s kim ste. Mogu da kažem kako sam zadovoljna time gde sam bila nekada, ali i gde sam sada – rekla je svojevremeno Marija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, FilmiTv

Komentari (1)

  1. Ako se zaljubila, srećno. Nadam se da ćete sada prestati da nas smarate, šta je obukla, jela, gde je šetala, koga je vozila kolima....mislim čemu tolika medijska pažnja za nekoga ko zna da koristi mail?

    Odgovori

Ostavite komentar