Džej Lo i Ben Aflek žele za sebe DOM vredan 85 miliona: “Bacili oko” na LUKSUZNU vilu na Beverli Hilsu

Već rešili da se skuće, i to ne bilo gde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, EPA-EFE/DAVID SWANSON

Pomirenje slavne pevačice Dženifer Loper i glumca Bena Afleka već mesecima je jedna od najpraćenijih tema širom sveta, a kako pišu strani mediji, novi (stari) par odličio je da pazari za sebe skupocenu vilu.

Nekretnina ima 12 soba, 24 kupatila, penthaus za goste, smeštaj za osoblje i kuću u vrtu sa dve spavaće sobe. Sadrži i parking  za 80 ljudi, u slučaju da žele da naprave neku ludu žurku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U startu se znalo da to neće biti neki sićušan apartman, stan ili kuća, nego raskošna vila. Ipak, i vila ima raznoraznih, ali izgleda kako Benifer, kako su ih prozvali fanovi, želi nekretninu koja se ističe luksuzom.

Strani mediji navode da su nedavno razgledavali vilu vrednu 65 milijuna dolara,  ali ih nije oborila s nogu. Vozeći se po Los Anđelesu, bacili su oko na vilu vrednu 85 miliona dolara na Beverli Hilsu.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sportski kompleks je takođe uključen pa tako imaju i bokserski ring, košarkaški teren… Još se ne zna hoćemo li gledati objave na društvenim mrežama s ove lokacije, ali slavni par će nas o tome sigurno obavijestiti.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar