Odveo sestru na roštilj, pa je SILOVAO dok su bili pijani: Pretio joj da ćuti, a sada ga čeka težak HOROR

Tužilac traži najstrožu kaznu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarac A.G. (34) iz argentinskog Čimbasa uhapšen je prošlog februara zbog sumnje da je silovao svoju polusestru, a za nekoliko dana biće mu izrečena kazna. Spekuliše se da bi mogao da dobije do 12 godina zatvora.

Njemu će se, naime, suditi u okviru novog sistema pravosuđa, a optužen je za zločin s*ksualnog zlostavljanja sa telesnim pristupom.

Jana pobegla sa venčanja u šumu: Prvo su joj pronašli cipele, a onda se zbog prizora svima slošilo

Žrtva je bila njegova 33-godišnja polusestra, koja je zločin koji se dogodio 28. februara ove godine, prijavila 5. marta.

Ona tvrdi da su te večeri bili na roštilju sa prijateljima u naselju Santo Domingo, gde su pili alkohol do 6 ujutru.

Kasnije su, prema njenim navodima, otišli do njegove kući gde su nastavili da piju, da bi potom polubrat zaključao vrata.

Foto: Youtube/Printscreen

– Najpre mi je rekao da želi da ostanem sa njim, a onda je postao nasilan. Tu me je silovao jer je bio jači i nisam mogla da se odbranim. U trenucima kada sam bila van sebe, pretio mi je da će mi odseći jezik ukoliko bilo kome kažem – navela je devojka u policiji, prenosi Tiempo de San Juan.

Tužilac Eduardo Martinez završio je fazu istrage i na ročištu za formalizaciju optužbe najavio je da će tražiti 12 godina zatvora za A.G, koji je radio kao službenik u opštini.

U argumentima tužioca ističe se da je lekar utvrdio povrede koje su nastale kao posledica silovanja, a takođe postoje i psihološki izveštaji koji ukazuju na pogoršanje stanja žrtve.

Optuženi i njegov branilac dobiće završnu reč za nekoliko dana, nakon čega će najverovatnije biti izrečena kazna počiniocu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar