Trudnica zanemela kada je doktor na njen porođaj uveo 20 STUDENATA: Tada se desilo još veće iznenađenje

Mislila je da se neko šali s njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Porođaj je sam po sebi, jedan od najvećih stresova za svaku ženu. Naročito ako se u njemu osim doktora i eventualno partnera, nalazi još neko u prostoriji.

Džesika Enslou (50) imala je tu “čast” da na njenom porođaju bude puna sala, pošto je doktor, bez da ju je prethodno pitao za dozvolu, doveo 20 studenata u nju.

Dok je Džesika pokušavala da se opusti i “natera” bebu da prirodnim putem izađe na svetlost dana, krajičkom oka primetila je da se nešto dešava u drugom delu sobe.

– Doktor ne samo što me je iznervirao time što je dopustio studentima da me gledaju, već je doveo i neke ne baš psihički jake momke. Tri studenta su se u prva dva minuta onesvestila od prizora! Tako je doktor više morao da vodi računa o njima nego o meni. Gde to ima smisla – zapitala se Džesika na TikToku.

Iako ima čak sedmoro dece, Džesika naglašava da joj je taj prvi porođaj bio zbog svega toga najupečatljiviji.

– Kako zaboraviti odbor za doček koji sam imala tokom porođaja. Zato se uvek i danas šalim sa sinom koji je rođen još 1994. godine da je na svet došao kao zvezda. Okružen fanovima i znatiželjnim pogledima – istakla je Enslou.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Za tvoju info, i ovo zdravstveno nije besplatno. Sledeci put razmisli, pre nego sto ostavis ovakav neumesni komentar.(u privatnim klinikama za odredjenu svotu)

    Odgovori
  2. Šta je tu sramno, neprijatno, ili ponižavajuće. Za svaki poziv postoji praktična nastava. Pa zašto bi akušerstvo bilo izuzetak. Jedno je teorija, drugo je praksa.

    Odgovori
  3. Ovo je stvarno ružno i divljački! Uvesti studente a prethodno ne pitati porodilju da li se slaže sa tim. Stvarno neobzirno i bezobrazno! Razumem da studenti to moraju da vide ali postoji neki lep način da se to uradi, da se pita ili samo snimi sam porođaj pa posle (uz pristanak žene) prikaže studentima. Zanimljivo, kako se žena u jednom od najtežih trenutaka svog života tretira kao neka životinja i cirkus za pokazivanje. Stvarno nehumano!

    Odgovori

Ostavite komentar