Đilasovi lažovi! Histeričnim naslovnicama obmanjuju narod, zvanični podaci DEMANTOVALI sve (FOTO)

Još jednom je ovaj dnevni list uhvaćen u svojim lažima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Printscreen

Mediji pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pre samo nekoliko dana objavili su histeričnu naslovnu stranu kako “cene hrane divljaju i narod gladuje”. Danas ih je ipak zvanična statistika demantovala!

Naime, dnevni list Danas je na centar svoje naslovne strane stavio vest o tome kako u Srbiji poskupljuju određene grupe namirnica. Ubrzo su demantovani zvaničnim podacima, koji kažu da je u Srbiji zabeležen pad u grupama bezalkoholnih pića i hrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Meso i ulje poskupljuju svakih nedelju-dve, gorivo gotovo svakodnevno, a sve su skuplje i komunalne usluge, struja, alkoholna pića i duvan – pisalo je na naslovnoj strani dnevnog lista Danas.

Foto: Printscreen

Danas je izašao tromesečni ekonomski izveštaj Republičkog zavoda za statistiku, u kom se navodi da je “Pad cena zabeležen u grupama hrana i bezalkoholna pića (0,9 odsto) i odeća i obuća (0,7 odsto), kao i da se cene ostalih proizvoda i usluga nisu se bitnije menjale”.

Foto: Printscreen

Još jednom je ovaj dnevni list uhvaćen u svojim lažima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sve zavisi gde živite i kako merite odnos cena plata. Konkretno juče sam bio u prolazu kroz Užice i svratio u Tempo. Cene su tiha jeza. Paradajiz 129 din. Krastavac 100 din meso svinjsko 499 din. Gotva jela kao u hotelu A kategorije. Jedino su lubenice 24 din i hleb 50 din drugo skoro da nemate ispod 100 din po artiklu. U poređenju sa Bg kao da su dve razlicite firme.

    Odgovori

Ostavite komentar