O EMOCIJAMA NE ŽELI DA PRIČA

Nije bila na očevoj SAHRANI: NEPRIZNATA ćerka Miroslava Lazanskog ovako provodi vreme nakon njegove smrti

Teodora Bjelica se u medijima nije oglašavala povodom smrti svog oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Instagram

Ćerka Miroslava Lazanskog, Teodora Bjelica, koja od pokojnog oca nije dobila čak ni prezime, na sahrani vojnog analitičara i novinara nije se pojavila.

Kako je taj dan provela, zna samo ona, pak, o svojim osećanjima nije govorila. Sedam dana od smrti Miroslava Lazanskog, mlada glumica odlučila je da mirno nastavi sa svojim životom, a evo kako sada provodi vreme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Teodora nije krila da joj je očinska figura nedostajala u životu, pa ipak, majka joj je vremenom postala ceo svet, najbolji prijatelj i oslonac.

Kako je Gordana jednom prilikom rekla, ona i Teodora o njenom ocu razgovarale su samo jednom, a onda je na tu temu stavljena tačka:

– Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Odluku da ne ode na sahranu Miroslava Lazanskog Teodora je donela sama, u medijima se nijednom nije oglasila povodom smrti čoveka koji je nije priznao, a sedam dana nakon njegove smrti mirno je nastavila sa svojim životom.

Teodora je, naime, putem društvenih mreža podelila video na kom se vidi kako  je ceo tim priprema za set, a na kom je nasmejana i vedra.  Ipak, kakve se bure kriju iza širokog osmeha zna samo mlada glumica.

Svi je znate: Evo koja glumica je VANBRAČNA ćerka Miroslava Lazanskog koju nikada nije PRIZNAO! (FOTO)

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Story

Komentari (11)

Ostavite komentar