OBJEKTIV NA LICU MESTA

HVALA, ŠAMPIONI! Emotivna scena na balkonu: Olimpijci i publika složno zapevali “Bože pravde”! (VIDEO)

Sjajni srpski sportisti su pozdravili mnogobrojnu publiku okupljenu ispred balkona Skupštine grada Beograda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Marko Stošić

Srpski olimpijski tim se vratio iz Tokija sa devet osvojenih medalja što je rekord naše zemlje od samostalnosti 2006. godine.

Na dobro poznatom balkonu Skupštine grada Beograda izaći će Milica Mandić, Jovana Preković i vaterpolisti, srebrni Damir Mikec i bronzani Tijana Bogdanović, basketaši, Milenko Sebić, Zurab Datunašvili i odbojkašice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliki broj navijača se već okupio na tom mestu s ciljem da dočeka naše fenomenalne sportiste.

21.05 – Olimpijci su stigli u zgradu Skupštine grada Beograda i uskoro će izaći na balkon, gde će ih pozdraviti mnogobrojna publika.

21.16 – Osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju upravo su krenuli da izlaze na balkon Skupštine grada Beograda.

Foto: Objektiv.rs/Marko Stošić

21.17 – Prvi je pred navijače izašao bronzani srpski strelac Milenko Sebić, koji je posvetio svoj uspeh preminuloj srpskoj strelkinji Bobani Veličković Momčilović.

21.18 – Potom su na balkon izašli Tijana Bogdanović (srebro – tekvondo) i Zurab Datunašvili (bronza -rvanje). Gruzin je pozdravio publiku na srpskom jeziku: “Hvala puno, živela Srbija”!

21.20 – Najbolji srpski basketaši su završili kao trećeplasirani na turniru u Tokiju, ali su i oni pozdravljeni gromoglasnim aplauzom.

21.22 – Publika je odmah zatim pozdravila najbolje srpske odbojkašice koje su ubedljivo savladale Južnu Koreju u borbi za bronzu.

Foto: Objektiv.rs/Marko Stošić

21.30 – Sledeći u redu bio je srpski srebrni strelac Damir Mikec, koji je završio kao drugi u disciplini vazdušni pištolj.

21.32 – Fantastična zlatna karaktiskinja iz Aranđelovca Jovana Preković dočekana je gromoglasnim aplauzom vatrenih navijača.

21.33 – Na balkon je sledeće izašla Milica Mandić, devojka koja je Srbiji donela još jedno zlato, baš kao u Londonu 2012. godine.

21.35 – Vaterpolisti Srbije, najtrofejniji srpski tim, pozdravili su okupljene navijače. “Delfini” su uspeli drugi put zaredom da osvoje zlato na Olimpijskim igrama.

21.44 – Nakon izlaska svih trofejnih olimpijaca intonirana je himna Srbije – “Bože pravde”.

21.48 – Publici se prva obratila Maja Ognjenović, a potom Dejan Majstorović, da bi na scenu stupio Zurab Datunašvili koji je još jednom na srpskom pozdravio publiku.

21.49 – Pozdravi sa publiku usledili su potom od Damira Mikeca i Jovane Preković, koja je bila izuzetno emotivna.

21.50 – Milica Mandić i Filip Filipović su bili sledeći koji su pozdravili Srbiju i Beograd.

21.53 – Za kraj su svi srpski olimpijci složno zapevali poznatu navijaču pesmu “Igraj i pobedi”.

Na samom kraju programa Filip Filipović je dao jednu veoma zanimljivu izjavu.

Snima se film o sto godina srpskog vaterpola. Koja bi po Filipovom mišljenju scena trebalo da bude glavna?

Mislim da bi ovih par dana mogli da budu odličan uvod u poslednju scenu za film. Ovo što smo uradili je stvarno fantastično. Obeležilo je sve u poslednjih, pa tih sto godina – rekao je kapiten.

Od sada pa nadalje biti više biti sedam velikih imena u ovoj reprezentaciji, pa je novinara RTS interesovalo može li možda on da se prijavi, na šta je Filipović šaljivo odgovorio:

Ako prođete jedan trening kod selektora Savića, slobodno možete da računate na to. Šalu na stranu, Srbijo, omladino, čekamo vas na svim bazenima širom zemlje – istakao je Filipović.

BONUS VIDEO:

Ovo je Bobana, anđeo čuvar Dejana Savića: 27 godina je uz njega, zajedno su proživeli BAŠ SVAŠTA! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar