ŽIVOTNA PRIČA

Fatalnu glumicu muž je varao na sve strane, a zbog jedne fotke našla se u CENTRU SKANDALA (FOTO)

Imala je lice nevinašceta i vatreni temperament

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Adel Productions / AFP / Profimedia

Italijanska filma szvezda Frančeska Romana Riveli, poznatija kao Ornela Muti, rođena je u Rimu 1955. godine, a kada je imala samo 10 godina, doživela je veliku tragediju. Naime, njen otac je poginuo pod misterioznim okolnostima.

Sa 15 godina dobila je glavnu ulogu na filmu, i to slučajno. Naime, otišla je sa starijom sestrom Klaudijom koja je imala kasting i “preotela” joj ulogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: CAPITOL FILMS – Album / Album / Profimedia

Ubrzo su svi producenti počeli da se otimaju za nju i vremenom je postala prava filmska diva koja je glumila uglavnom u italijanskim i nekim francuskim filmovima.

Prvu ulogu na engleskom jeziku ostvarila je 1980. godine glumeći princezu Auru u “Fleš Gordonu”, a od američkih filmova u kojima je glumila izdvajaju se “Ljubav i novac”, “Oskar”, “Bio jednom zločin”.

Ornela se udavala dva puta i ima troje dece, a njena najstarija ćerka Naike Riveli često je bila na listi najlepših žena sveta.

Mutijeva je na snimanju upoznala šarmantnog glumca Alesia Orana i postali su dobri prijatelji, a njemu nije bilo lako da osvoji ovu zanosnu lepoticu. Ipak, upornost se isplatila i postali su najlepši par Italije, a kasnije su se i venčali.

Foto: Flaminia Produzioni Cinematograf / AFP / Profimedia

Nažalost, razvod je usledio već nakon šest godina.

Reakcije na njene filmove često su bile podeljene. Dečja nevinost i vatreni seksepil istovremeno su oduševljavali, ali i zbunjivali publiku.

Ipak, brzo je postala prava senzacija i mediji su pratili svaki njen korak. Veoma ispraćene bile su njene romanse sa rediteljima, glumcima i šminkerima, a jedno vreme se pisalo i o tome da je završila u krevetu sa rediteljem Markom Ferarijem. Kako su tvrdili, to nije bila istina, a vezu su počeli mnogo nakon što su mediji počeli da ih povezuju.

Ipak, raskinuli su na vrhuncu njene popularnosti, nakon čega upoznaje Federika Fačinetija koji ju je obasipao poklonima i drugim znakovima pažnje. Drugi brak desio joj se upravo sa njim i dobili su dvoje dece: sina Andreu i ćerku Karolinu.

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Suprug je ubrzo postao i njen menadžer, ali su imali brojnih problema zbog njegove sklonosti ka prevari. Čak je, kako se navodilo, rekao i da je njegova supruga veoma dosadna “kako u krevetu, tako i u razgovoru”. Usput je bio uključen i u “prljave” poslove, pa je lepa glumica odlučila da podnese zahtev za razvod.

Pre nekoliko godina se pisalo o njoj zbog utaje poreza, a 2015. godine je osuđena na osam meseci zatvora ili novčanu kaznu od 30.000 evra jer je odbila da odigra predstavu kako bi večerala sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Godinu dana nakon toga, podnela je zahtev za dobijanje državljanstva Ruske Federacije.

Foto: Franz Perc / Alamy / Alamy / Profimedia

Njena ćerka Naike pre par godina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ispred ogledala pozira potpuno gola dok je intimne delove prekrila rukama.

Mnogi ovime nisu bili oduševljeni, a pravi haos nastao je kada je objavila još jednu fotografiju kojom je otkrila ko ju je fotografisao.

Naime, u pitanju je bio njen očuh Fabrice Kerherve koji se, takođe, moga videti na fotografiji i to samo u gaćama i majici kratkih rukava. Tu je bila i njena majka Ornela Muti koja je fotografisala iz drugog ugla, zavučena ispod stola.

Njeni brojni pratioci ostali su šokirani ovime i rekli da ovaj potez smatraju neprikladnim, a fotografiju “gnusnom i tužnom”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar