“Sramota je da se ŽALIM, zarađujem više od proseka”: Sandra Afrika ŠTEDELA novac, pa uložila u biznis

Pevačica Sandra Afrika počela je karijeru pre 15 godina, kao prateća igračica Mileta Kitića. Od tada je počela pevačku karijeru i postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica u regionu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/Printscreen

Nedavno je otkriveno i da je novac uložila u izgradnju zgrade u Šapcu, a sada je o tome progovorila.

– Bila sam pametna pa sam novac čuvala i pametno ulagala. Treba štekati jer vidiš i sama, nikada se ne zna šta nosi dan a šta noć. Ja sam bila vredna i isto tako je sramota da se ja ili bilo ko od mojih kolega žali, a u više zarađujemo od proseka – rekla je pevačica.

Ona je istakla da li možda planira da batali pevanje s obzirom da joj preduzetništvo takođe ide od ruke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne, nikada! Ovo je bila ideja mog menadžera gde sam ja pristala da uložim novac u zgradu zbog neke sigurne budućnosti, ali muziku neću ostaviti – rekla je Sandra.

I za kraj, Sandra već godinama nosi titulu “najbolje zadnjice estrade”, pa je pevačica rešila da konačno otkrije kako je održava:

– Genetika je čudo ali ja sam neko ko nije sklon gojenju. Opustim se u zimskom periodu, to se reguliše leti zbog nastupa i lakše hrane. Nikada nisam pazila sa hranom, ceo život jedem šta mi se jede ali i treniram. Ne postoji specijalan recept – završila je ona.

Sandra Afrika otkrila šta je kupila od svoje ZARADE: Mnogi će joj zavideti na OVOME! (FOTO)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (1)

Ostavite komentar