Milovi policajci pomogli Velji: Vrh Đukanovićevog režima formirao MAFIJAŠKE klanove – imali su jasan CILJ

O povezanosti „kavčana” i doskorašnjih policijskih funkcionera u bezbednosnim krugovima Objektiv je pisao i ranije, i to u više navrata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Pink

Ko je skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću? Odgovor na ovo pitanje, ali i na ono ko je čovek koji je bio na direktnoj vezi sa šefom Velje Nevolje, Radojem Zvicerom, mogao bi uskoro da bude poznat.

Naime, u toku su provere, koje vodi Biro za operativnu koordinaciju Crne Gore, da li je i, ako jeste, zbog čega Petar Lazović iz Agencije za nacionalnu bezbednost redovno održavao kontakte s Radojem Zvicerom i štitio ga, što kazuju i dalje nezvanične informacije koje potiču iz bezbednosnih službi te zemlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lazović je, podsetimo, sin Zorana Lazovića, sada već bivšeg šefa Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

ZABRANA UKINUTA U JANUARU 2020. godine

Miljković tražio – “Molim vas, iz petnih žila”: Postoji RAZLOG zbog kog je Lazar morao najviše da PATI

Upravo zahvaljujući Lazovićima, navodno je ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koji slove za Zvicerove saradnike u Srbiji.

Kako se još početkom maja moglo čuti na sednici Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, Belivuku je zabrana stavljena 2018. godine, a skinuta u januaru 2020. godine.

Svedok saradnik PROGOVORIO o nerešenim zločinima: Hrvatin otkrio ko je LIKVIDIRAO Kiću Markovića

Tokom sednice nije bilo potvrde informacije da su se dvojica Lazovića, Enis Baković, pomoćnik direktora Uprave policije smenjen u isto vreme kada i Lazović, i famozni Branislav Brano Mićunović sastali u jednom podgoričkom lokalu 23. aprila, kada su uhapšeni članovi kavačke grupe, među kojima je bio i drugi navodni vođa ove grupe Slobodan Kašćelan, pušteni na slobodu.

VEZA S ĐUKANOVIĆEM

O povezanosti „kavčana” i doskorašnjih policijskih funkcionera u bezbednosnim krugovima Objektiv je pisao i ranije, i to u više navrata.

Scene kao iz HOROR filmova: Kasapili ljude kao iskusni mesari – ovako je Belivukov klan UBIJAO ljude

Prema izvorima našeg lista, vrh bivšeg režima sa Milom Đukanovićem na čelu formirao je mafijaške klanove kako bi kontrolisao protok kokaina i oružja balkanskom rutom i tako se obogatio.

Prema rečima izvora Objektiva, slobodno se može reći da je „kavčane” formirala Agencija za nacionalnu bezbednost Crne Gore kako bi potpuno kontrolisala poslove s kokainom, jer služba nikada nije mogla da kontroliše Luku Bojovića, koji voli da radi na svoju ruku i nije uvek spreman da sluša.

„Kavački klan” i Zvicer su, međutim, pod strogom kontrolom takozvanih Milovih službi, koje direktno kontroliše Veselin Veljović.

BONUS VIDEO:

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 10.AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar