Ukucala ime svog momka na internetu, pa otkrila JEZIVU ISTINU: “Cela moja veza je bila laž” (VIDEO)

U trećem snimku devojka je objasnila da bi želela da porazgovara sa majkom njegovog deteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/Printscreen

Jedna devojka nedavno je otkrila da je partner vara, tačnije da više od godinu dana ima čitav tajni život koji uključuje drugu ženu i dete.

Naime, ona je guglajući njegovo ime saznala da on ima sina, koji je rođen dok su njih dvoje još bili u vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Guglala sam ime svog dečka i pronašla ga u registru očeva beba koje su rođene u januaru ove godine. Saznala sam da dete ima šest meseci – obavestila je ona pratioce u videu, prenosi “San”.

– Upravo smo bili zajedno na odmoru i on je izgubio telefon, zajedno sa novčanikom. Odveo me je na aerodrom, jer je moj let bio pre njegovog i poslednja stvar koju mi je rekao bila je: “Kad nabavim telefon, razgovaraćemo. Volim te, srećan put”. Otada nisam razgovarala sa njim i dobila sam iznenadnu želju da pretražim njegovo ime, jer nema društvene mreže i nikada ih nije koristio – ispričala je devojka.

Tada je na ekranu izašao registar beba, u kojem se tvrdi da je on otac. Pozvala je svoju najbolju drugaricu, pronašla detetovu majku na Fejsbuku i otkrila da dete stvarno podseća na njega.

– Njuškala sam dalje i sve je bilo tu. Zvala sam ga i bio je nedostupan, potom je pokušao i moj rođak da ga dobije i zvonilo je, samo se više nikada nije javio. Poslali smo mu sve fotografije koje smo pronašli i oboje su nas blokirali – dodala je.

@priscilluhhbabybased on true events lmao ##Buffering ##fyp♬ ahAAAAA HAHAAAA – ryn, the mean lesbian wifeguy

U trećem snimku devojka je objasnila da bi želela da porazgovara sa majkom njegovog deteta.

– Obe smo ga upoznale u isto vreme, počele da izlazimo sa njim, a ona je nekoliko meseci kasnije ostala trudna. Nastavio je da petlja i sa njom i sa mnom, ali to su bila dva različita odnosa. Učinio me je izuzetno srećnom, ali cela moja veza je bila laž – zaključuje ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: TheSun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar