“Srbi su JEDINI koji su to uradili”: Lazanski preneo reči, evo šta nam Amerikanci NIKAD neće oprostiti

Srbi su jedina bela rasa koja je pucala nakon Drugog svetskog rata na Amerikance

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ugledni i za života svetski poznati srpski novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski otkrio je u jednoj emisiji šta su mu svi američki generali prilikom susreta i intervjua uvek “prebacivali”.

Lazanski je ispričao da američki generali nikad nisu zaboravili to što su im iznad naše teritorije 1946. godine oborena dva vojno transportna aviona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sa kojim god sam američkim generalom imao intervju, a imao sam ih puno, uvek su mi prebacivali “a vi ste oborili naša dva aviona 1946. godine iznad Slovenije“. Oborena su dva američka transportna vojna aviona, poginulo je skoro 20 ljudi. Ja sam im rekao “da, oborili smo, niste poslušali zahtev naših lovačkih aviona da se spustite, nismo divlja zemlja pa da letite bez dozvole”. Oni su mi rekli da su velika sila i da nikada to neće zaboraviti, drugo, Srbi su jedina bela rasa koja je pucala nakon Drugog svetskog rata na Amerikance – rekao je Lazanski.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (29)

  1. Bolje od oprastanja bi bilo kada bi se PRISETILI malo istorije.Svi koji su napadali Srpsku drzavu su zbrisani iz istorije( Mislim na pomodarske velesile koje su posle napada nestale I podeljene.)☺. Sloboda je zlatna u Srbiji sto oni uvek zaborave i!!!!!

    Odgovori
  2. Hahahaha!!!! Tipican primer kako ustaski spijuni uvaljuju Srbiju u sukob sa velikim silama. Taj Lazanski je to radio non stop!!!!Srbi se popale pa kazu"To Lazi reci im"!!!Ali ne znaju da ih Lazo uvlaci u neprijateljske odnose izmedju Njih i Amera. Ali to je ustaski specijaliter.Posto nisu jaci od Srbije i nikada nece biti,,,,,, oni ce mudro uvlaciti Srbiju u sukob sa vecim silama. Odlican plan ciji je tvorac Ivo Andric koga Srbi takodje svojataju a pojma nemaju da ih je uvukao u Prvi svetski rat,,,,, itd.

    Odgovori

Ostavite komentar