ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 9. do 15. avgusta: Uran garantuje PROMENU na polju ljubavi i EMOCIJA

Blizanci, ove nedelje, započinju neke poslove, Lav nije pored voljene osobe, Devica nema veće tegobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Mlad Mesec u Lavu je već pogurao promene zato je ova nedelje dobra za te nove postavke. Nov način rada ili promena koja će poboljšati vašu produktivnost je sada na redu. Sredinom nedelje očekujte odraz novog stava koji prikazujete i ponosite se rezultatima. Krajem sedmice srećni odlazite na zasluženi vikend.
Ljubav
Vi ste upravo na mestu i pored osobe gde se osećate sjajno. Ne fali vam ništa i zato možete tokom nedelje imati zahteve ravne razmaženom detetu. Krajem sedmice sukob oko destinacije za odmor.
Zdravlje
Dobro je stanje organizma i vitalni ste.

BIK

Posao
Merkur je u Devici od sredine nedelje i poboljšava posao na svakom nivou. Veoma ste precizni i dosledni u radu pa vam to daje novu motivaciju. Očigledno ste se dobro odmorili i orni ste za nove slatke poslovne pobede. Mnogo više konccentracije i dobre odluke oslikavaju celu sedmicu.
Ljubav
Podržani ste planetom ljubavi, pa će vaš ljubavni život dobiti ljubavni zaplet tokom ove nedelje koji će se razvijati do kraja leta. Obratite pažnju da ne uđete u vezu sa osobom koja je već zauzeta. Krajem nedelje tražite ljubavni savet od iskusnijih osoba.
Zdravlje
Nemate apetit.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Ovo je period u kome je vaš glavni fokus dom ili privatan biznis. Neke stvari koje ste planirali da odradite započinjete tokom ove nedelje. Želite da vam bude udobnije na privatnom poslu ili u sopstvenom domu. Krajem sedmice pokrećete čitav projekat poboljšanja života.
Ljubav
Malo sukoba, mnogo nerazumevanja ove nedelje će vas natarati na prilagođavanje i onim situacijama koje ste hteli da izbegnete. Nećete se ni odbraniti od sopstvenih analiza koje vam neće doneti rešenja. Ipak, krajem sedmice malo mira u partnerskim odnosima doneće vaša zabavna priroda.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

RAK

Posao
Ovo je odličan period da iskažete svoju krativnost, ali i praktični duh u svakom poslu. Međutim nije potrebno da žurite, nego napravite plan i korak po korak završavate odličan deo posla. Krajem sedmice i sami vidite da ste bili prroduktivni preko sopstvenih očekivanja.
Ljubav
Ponekad je samoća sloboda, a ponekad usamljenost. Na vama je da odlučite kako da nazovete trenutnu situaciju u vašem partnerskom odnosu. Ponekad je dovoljno da se udaljite da biste shvatili šta imate pored sebe.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Dotaknite svoje želje uz pomoć rituala za mlad Mesec u Lavu

LAV

Posao
Ove nedelje ne možete da nađete svoje pravo mesto. Kada ste na poslu želite da ste kod kuće, a kada ste kod kuće jurite na posao. Izgleda da vam je najbolje na putu od jedne do druge destinacije. Krajem nedelje ulazite u malo bolji ritam. Poslovni odnosi su dobri, ali su u drugom planu.
Ljubav
Niste pored voljene osobe, ali ste svoje fizičko odsustvo zamenili čestim pozivima. Video pozivi ne mogu zameniti vaše prisustvo u fizičkom smislu. Ipak, do kraja nedelje funkcionišete na daljinu. Rečima i razgovorom nadoknađujete sve emotivne propuste.
Zdravlje
Umorni ste od svega.

DEVICA

Posao
Ako zanemarite tvrdoglavost i opsesiju da sve morate sami da postignete, ove nedelje možete napraviti dobar pomak na poslu. Potražite savet iskusnijih i realnijih koji vas mogu dobro usmeriti. Nemojte da izmišljate toplu vodu, drugi su to već uradili, a vaše je da primenite.
Ljubav
Venera je u vašem znaku od 16. avgusta, ali vam već osvetljava ljubavne mogućnosti. Imajte u vidu da je ovo period pojačanih sentimentalnih aktivnosti kod svih pripadnika Device. Ako je partnerski odnos u manjem problemu rešite izvor sukoba. Ovo je najbolji period da se pripremite za male slatke ljubavne situacije koje ipunjavaju vaše slobodno vreme.
Zdravlje
Nemate većih tegoba.

VAGA

Posao
Očekujte promene na poslu. Potrebno je da menjate saradnike ili ortake sa kojima radite. Ovo je nedelja u kojoj ćete prekinuti neka dugogodišnja prijateljstva. Poslove poverite ljudima sa kojima ste već sarađivali.
Ljubav
Ako niste do sada promenili komunikaciju sa emotivnim partnerom, onda je ovo period u kome ćete to uraditi. Vage koje su slobodne promeniće tehniku zavođenja. Biće mnogo agresivnije i sa više samopouzdanja. Nije vreme da ćutite, iskoristite svoj unutrašnji poriv i borite se za ljubav.
Zdravlje
Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Posao
Kako god okrenete kod vas je aktuelna transformacija. Zato se vi spremite na promene koje će uslediti tokom nedelje. Više ćete se zalagati na poslu i promenićete način zarade. Neke poslovne ciljeve zamenjujete novim pristupom. Zato je ovo nedelje prave transformacije na poslovnom planu.
Ljubav
Na polju ljubavi niste jasni ni sebi ni drugima jer stalno menjate potrebe. Imajte u vidu da se neki ljudi neće dugo zadržati pored vas ako stalno imate druge zahteve i potrebe. Vaše emotivni partner ima volju i želju da vas prati u svim akcijama ali nema mnogo strpljenja.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Kako horoskopski znaci sebe vide, a kako ih vide drugi

STRELAC

Posao
Vaši poslovi su dobri, a da bi bili sjajani, potrebno je da se opredelite za neku vrstu jednog posla. Mnogo ste se bacili na sve moguće frontove. Imate dovoljno energije da je usmerite na jedan bitan posao. Ovo je nedelja odluke koji će to posao biti.
Ljubav
Koliko je bitno da vas vole toliko je važno i da vi volite. Zato je ljubav razmena osećanja. Nemojte kriti osećanja jer partner ne može da mašta šta vi osećate. Krajem sedmice izvesni su sukobi i rasprave oko finasija sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Nemate veće zdravstvene probleme.

STRELAC

Posao
Razmišljate kako da svakodnevnicu učinite kreativnijom. Ne morate više da razbijate glavu jer je ovo nedelja u kojoj zauzimate dobar pravac i u poslu, ali i u poslovnim planovima. U zavisnosti od okolnosti, menjate poslovne planove i smer vašeg poslovanja. Želite da poboljšate prihode.
Ljubav
Imate više energije nego što pretpostavljate i mnoge nesuglasice možete brzo da prevaziđete. A kada je u pitanju ostvarivanje želja nalazite se u veoma atraktivnom periodu. Zato iskoristite ovu nedelju i budite više praktični nego filozofski nastrojeni.
Zdravlje
Nemate hronične tegobe.

JARAC

Posao
Okreni, obrni, Jarčevi se opet bave finasijama. Ipak, tokom nedelje imate bolje uslove da poboljšate svoj ekonomski bilans. Krajem sedmice, uz malo prepreka, možete i investirati deo novca. Novčane pozajmice nisu adekvatna pomoć za vašeg poslovnog prijatelja.
Ljubav
Niste u vezi u kojoj postoji trajni nesklad, ali ima problema. Ipak je ovo nedelja u kojoj možete preokrenuti negativnu obostranu energiju u nešto novo i pozitivno. Ne postavljajte oštre zahteve kao razmaženo dete, već se dogovarajte o zajedničkim potrebama.
Zdravlje
Manji problem sa varenjem.

VODOLIJA

Posao
Nemir, prebukiran raspored i vaša nespremnost na obaveze obeležavaju ovu radnu nedelju. Odrađujete vi sve što morate, ali ipak ste mislima na nekom drugom mestu. Potreban vam je još uvek manji odmor, jer niste spremni na radne zadatke. Krajem sedmice nemojte ulaziti u verbalni sukob, je ne možete pobediti.
Ljubav
Ljubav je ono što vas pokreće i ako ste zaljubljeni nemojte leteti bez glave. Budite strpljivi. Sve što je nepovoljno promeniće se u povoljno, ali i suprotno. Uran vam garantuje promenu na polju ljubavi i emocija. Krajem sedmice bićete mnogo racionalniji i prizemniji kada je u pitanju osoba koja vam se dopada.
Zdravlje
Manje glavobolje.

RIBE

Posao
Na svakodnevnom nivou mnogo je lakše da funkcionišete jer ste puni energije. Spremni ste da svaki izazov i problem odmah rešavate. Zato je ovo nedelja rešenja, a ne kočnica. Mnoge promene u stavu prema ljudima upražnjavate baš ove nedelje.
Ljubav
Polje ljubavi je budno, ali je istovremno i uznemiravajuće u prvom delu nedelje. Ipak, preovladava vaš pozitivan duh i vi sve nesporazume rešavate i pre vremena. Emotivni partner je zbunjen vašom rešenošću da sve popravite na najbolji mogući način. Krajem nedelje nastavljate nesmanjenom žestinom da stvari budu mnogo bolje.
Zdravlje
Nema razloga da brinete kada je zdravlje u pitanju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar