Osumnjičeni za UBISTVO iz Bujanovca i ranije bio u zatvoru: Komšije tvrde da je već potezao oružje

Osumnjičenom za ubistvo je određeno zadržavanje do saslušanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Strašan zločin dogodio se juče tokom popodnevnih sati u bujanovačkom selu Lopardince, kada je S. S. (46) ubio komšiju S. J. (65) hicem iz pištolja, a potom mu bacio bombu na kuću, pri čemu je povređena njegova ćerka.

Osumnjičeni se nekoliko sati kasnije prijavio policiji u policijskoj stanici u Bujanovcu i predao oružje kojim je počinio zločin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neposredno nakon zločina brojne komšije okupile su se ispred kuće S. J,  jauk ćerke koja je iz susednog sela pristigla u roditeljsku kuću čim je čula šta se desilo, nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim.

– Nisu me pustili zbog uviđaja, ne mogu da podnesem da vidim da mi otac koji mrava ne bi zgazio leži u lokvi krvi. Šta nas je snašlo – priča kroz suze ćerka, dok grli majku, koja od šoka ne može da dođe sebi.

Brojne komšije negoduju zbog epiloga svađe, ali su svi jednoglasni u tome da nije bilo problema kada je u pitanju J. S., već da je najveći problem napadač, koji je i ranije bio u zatvoru zbog drugih krivičnih dela..

– Ma, sve je to strašno, njegov stric je ubio čoveka, on je često bio u zatvoru. Strašno je šta je sve moglo da se desi još u selu, svi smo u strahu – pričaju komšije.

Zamenica višeg javnog tužioca u Vranju Snežana Stanković rekla je da se ubistvo desilo pucanjem iz vatrenog oružja i potvrdila je da je osumnjičeni bacio bombu na kuću.

D. M. iz tog sela kaže kako nije reč o komšijskoj svađi, nego o čoveku preke naravi koji je stalno potezao oružje.

– Kažu da se svađa desila oko nekih lubenica, što je apsolutno nebitno. Bitno je da je reč o čoveku koji ima preku narav i ubio je nedužnog čoveka – kaže Manić.

Ubijeni je sa ćerkom i suprugom živeo nedaleko od kuće S. S, koji je stanovao sa suprugom i troje dece. Nije poznato da je ranije dolazilo do sukoba dveju porodica.

Osumnjičenom za ubistvo je određeno zadržavanje do saslušanja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar