VELIKA BOL

Nakon jednogodišnjeg POMENA Isidori Bjelici, oglasio se njen sin: Na neki način, ona je SVAKI dan sa nama

Kaže da smatra kako je majka veoma ponosna na njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Danijel Milutinović

Književnica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta 2020. godine i iza sebe ostavila supruga Nebojšu Pajkića i dvoje dece: ćerku Vilu Evanđelinu i sina Lava Grigorija.

Lav se sada oglasio i otkrio kako se oseća godinu dana nakon majčine smrti i kako njihova porodica sada funkcioniše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Kako bi se bilo ko osećao, u suštini… Veliki broj porodica u Srbiji prolazi kroz slične tragedije i vreme ne menja tu bog zna šta, jednostavno moramo da naučimo da živimo sa tim. Trudimo se da zaista negujemo sećanje na Isidoru, ona je zaista dosta toga ostavila iza sebe i dosta tema na koje možemo da se sećamo u pozitivnom smislu i da se prisećemo nekih lepih vremena. U neku ruku na utehu nas kao njene porodice imamo sreću zaista što je toliko toga ostavila iza sebe da je zaista svaki dan tu sa nama na neki način – rekao je on za Pink.rs.

Otkrio je i da li se, nakon svega, još više zbližio sa sestrom Vilom.

-Vila i ja smo uvek bili bliski, zajedno smo sve ovo prošli, i sa Nebojšom naravno, tako da ne mogu da kažem da nas je ovo još više zbližilo, jer smo već veoma bliski, ali definitivno je bolje što smo zajedno prošli sve ovo, lakše je kad smo tu svi zajedno kako bi bili podrška jedni drugima – istakao je Lav.

Foto: E-Stock/kobra

Ispričao je i kako se njegov otac nosi sa gubitkom supruge.

-Oni su veoma bili specifični, posebni i nesvakidašnji. Nebojši jako teška pada njen gubitak, ipak su oni provodili svaki dan zajedno. Pogotovu što je Isidora zaista neverovatno posebna osoba i ništa ne može da nadoknadi taj gubitak, niti to želimo, ali zaista razumem Nebojšu i da je njemu možda u neku ruku i najteže da se nosi sa tim na dnevnoj bazi – iskren je Isidorin sin.

Na kraju je rekao i na šta bi njegova majka bila najponosnija kada su njegovi uspesi u pitanju.

-U suštini stvar sa Isidorom jeste da je uvek govorila da želi da živi svoj život kako želi i nas je vaspitala da radimo ono što mi želimo u životu, tako da bi ona bila najponosnija na tu činjenicu da smo mi srećni sa tim čime se bavimo i šta radimo. Ona je imala drugačiji pogled na uspeh, ako mogu da se izrazim, želela je da svako bude zadovoljan svojim životom i nije želela da se meša u moje odluke čime ću ja da se bavim, ili u Viline, tako da ako sam ja zadovoljan, a jesam, verujem da je i ona – zaključio je Lav Pajkić za Pink.rs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar