Troje kriminalaca palo zbog JEDNOROGA: Izveli 53 pljačke zaboravljajući na glavni dokaz

Opsesija životinjama iz bajki koštala ih je slobode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Boulder County Sheriff's Office

Šejn Majkl Filips (21), Meri Alins Romen (36) i Adrijan Sisko Kintana (44) uhapšeni su u opsežnoj akciji policije na kojoj su radili prethodne tri nedelje.

Kod troje kriminalaca pronađeno je više od 115.000 dolara, puno nakita i zlata, kao i nekoliko pištolja. I da – puno kartica jednoroga!

Troje kriminalaca izvelo je 53 pljačke, verujući da ih niko nikad neće uhvatiti. Ne samo što su precenili sopstvene mogućnosti bivajući uhvaćeni u kadru četiri nadzorne kamere, već su na licu mesta, dakle u prostorima koje su pljačkali gubili kartice jednoroga.

Kada im je postavljena zaseda, dvoje od troje pljačkaša odmah je priznalo sve što je urađeno u prethodnom periodu, dok je treći ćutao “kao zaliven”.

Kada je policija otišla kod Filipsa kući, pronašla je više od 100 kartica iz društvenih igara, sa jednorozima na slici. I ne samo to – na njegovim sofama i foteljama nalazile su se još četiri velike i drečave igračke jednoroga.

– Rekao je da su ga jednorozi podsećali na lepo detinjstvo sa majkom i zato ih je čuvao. Nije ni bio svestan da je kartice gubio tokom pljački – rekli su iz policijske stanice u Bolderu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar