SKANDAL

Tei Tairović pršte poslovne ponude, a to je NALJUTILO njenu koleginicu: “Tek će LETETI perje među njima”

Novi estradni rat na pomolu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/tea_tairovic

Pevačica Tea Tairović stekla je ogromnu popularnost nakon što je objavila pesmu “Hajde” koja je postala veliki hit.

Od tada se za njen nastup traži karta više, a njenoj popularnosti dodatno su doprinele i pevačicine intimne fotografije i snimci koji su se pojavili u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako piše Star, Tairovićeva je postala “trn u oku” za svoju koleginicu Sandru Afriku jer zbog toga što sve gazde klubova sada traže Teu, ona ne radi kao ranije.

Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

-Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj intimni snimak koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea – rekao je izvor za pomenuti medij.

-Radi i Sandra, ali ne kao pre godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo posle intimnog snimka i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njom raščisti šta ima. Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima peva sve pesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da leti perje među njima – zaključuje izvor za Star.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar