ŠEST SATI dnevno moram da sam pored vas: Vlasnik šokirao žene oglasom za iznajmljivanje stana

Ovako nešto još nisu pročitale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Vlasnik jednog stambenog prostora u Velingtonu na Novom Zelandu objavio je oglas koji je zbunio mnoge, naročito žene.

Muškarac je u oglasu pored uobičajenih fraza kako izdaje stan naglasio da bi voleo da u njega dođe neka devojka ili žena, ali i da u njemu u periodu od 9 do 15 časova mora da prihvati činjenicu da će i on biti u stanu.

– Ja u periodu od 9 do 15 časova moram da budem u stanu sa vama. Takav mi je posao da nemam gde drugde da ga radim. Prema tome, ukoliko želite da napustite stan u tom periodu, još bolje. Ako vam ne odgovara, morale biste da me istrpite tu dok radim – napisao je Novozelanđanin.

On je dodao i da je stan mesečno 400 dolara, kao i da ona osoba koja ga bude iznajmila mora da plaća sve komunalije, uključujući i vreme kada je i vlasnik u njemu.

– Stan je idealno pozicioniran. Svetao je, sa novim nameštajem i parketom. Još jedna molba – ne smete da dirate nameštaj u drugim prostorijama koje nisu predviđene za iznajmljivanje – napisao je muškarac.

Reakcija čitalaca, preciznije čitateljki bila je potpuno očekivana.

Stan u Velingtonu koji je podigao puno prašine, Foto: Trade me printscreen

“Ko će tebi da se tu useli? Ja sigurno ne”, “Da nisi malo preterao?”, “Kako ja da znam ako bih želela stan da baš ti nisi neki ludak ili perverznjak?”, bili su komentari koji su u velikom broju bili slični, prenosi Newstalk.

Stručnjak za nekretnine iz Velingtona Stiv Votson, naglasio je da ovo nije uobičajeni tip oglasa, te da vlasnik mora da promeni neke stavke iz njega.

– Prvo i osnovno, on traži cimerku a ne osobu koja će tu sama da živi. Biti šest sati svaki dan u stanu s nekim, to je definicija cimerskog života. Samim tim i cena stana mora da bude neuporedivo manja. Drugo, onaj koji ga iznajmljuje nije dužan da plaća struju i vodu kada je i vlasnik tu. Treće, vlasnik nije naglasio zašto novi stanar mora da je ženskog pola. Samim tim, ne preporučujem nikom ovaj stan da razgledam – prenosi Newstalk.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar