Ministar Vulin: “Nema uspešne Srbije bez JAKIH službi bezbednosti”

Aleksandar Vulin danad dodeljuje ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti u Kragujevcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dodelio je danas u Kragujevcu ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti i istakao da bez moćne vojske, efikasne policije, organizovane Bezbednosno-informativne agencije i vladavine prava nema uspešne Srbije.

– Kada vidite jedan od ovih stanova, vi ne vidite nekakvu građevinsku konstrukciju, već nadu. Svaki ovaj stan je nada da ćemo živeti dugo, uspešno, u miru i da će nam se ovde rađati deca – rekao je ministar Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zahvalivši se u ime Vlade i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pripadnicima službi bezbednosti na godinama strpljivog rada, ministar je naglasio da su ovi stanovi način da im pokaže koliko je državi stalo do njih, do stabilne, mirne i sigurne Srbije.

– Što vi koji činite bezbednosni sistem Republike Srbije budete mirniji, sigurniji, više ćete biti posvećeni svom radu. Srbija će biti uspešnija, mirnija, sigurnija. Samo snažna zemlja, koja je u stanju sebe da brani može da kaže da će se razvijati i biti sigurna, a bez vas to ne bi bilo moguće – naglasio je ministar Vulin.

Kada je predsednik Vučić, kako je naveo, tražio da se nađe načina da se ovo desi, bilo je onih koji su se smejali, pričali da od toga nema ništa, da će se zaboraviti za mesec dana, pišu Novosti.

– Na kraju, mi danas stojimo u ovom naselju u kome će ljudi živeti, biti srećni, u kome će se rađati. Dragi moji policajci, vojnici, pripadnici Ministarstva pravde i Bezbednosno-informativne agencije, ovo je naše hvala za svaki propušten dečiji rođendan, za dane u kojima niste stigli da čestitate za peticu u školi, za svaki put u kome ste propustili letovanje i zimovanje, za svaki put kada niste mogli da kažete gde ste bili i šta ste radili. Ovo je naše hvala kojim želimo da pokažemo koliko vas iskreno poštujemo i cenimo i znamo da bez vas Srbija ne bi bila vredna, velika i lepa – poručio je ministar Vulin.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar