SKANDAL

Ana poslala Rasti niz UVREDLJIVIH poruka zbog Bekvalčeve: Nemoj više nikada da mi se obratiš, IZDAO si me

Sasula brojne teške reči na njegov račun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Već danima svi mediji bruje o navodnom sukobu pevačica Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, a sve zbog dueta koji je plavuša snimila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Kako Kurir piše, Ana je tada Rasti poslala niz uvredljivih poruka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Smrade jedan, nemoj nikada više da mi se obratiš”, “Dobro ćeš me zapamtiti. Izdao si me! Meni si obećao, a onda mi radiš iza leđa”, “Sve druge su ti važnije od mene, misliš da ćeš da me uništiš, e pa videćeš ti tek ko je Ana”, neke su od tih poruka, piše pomenuti medij.

Foto: ATAImages

Kako se dalje navodi, razlog za sve ovo jeste to što je Rasta obećao Ani da će joj uraditi album i da će je u velikom stilu vratiti na scenu, te je njegov duet sa Bekvalčevom doživela kao izdaju.

Reper je, navodno, zbog svega hteop da izbegne dodatne neprijatnosti i nije se ni pojavio na promociji dueta, već je boravio na crnogorskom primorju.

U medijima se pisalo i o tome da je Nikolićevu dodatno naljutila činjenica da Nataša pravi promociju na Adi Ciganliji iste večeri kada je ona nastupila na otvaranju jednog kluba u Beton hali, te je ubrzo otpratila koleginicu sa Instagrama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar