Pokušala da ubije muža, pa stavila otrov na intimni deo tela: Navukla ga u sobu, ali ovo nije očekivala

Dobila je kobni savet da bi ovakav način smrti mogao da joj donese lagodniji život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Neimenovana Brazilka (39) iz mesta Sao de Žoze Rio Preto pokušala je da ubije supruga (43) tako što je stavila otrov na svoju vaginu.

Brazilka je potom pozvala muža u sobu govoreći mu da ima specijalno iznenađenje za njega. Ono što nije očekivala je da će ona biti ta koja će na kraju u bolnici moliti za pomoć, te da će joj on spasiti život.

Žena je smislila da ugura otrov u vaginu i ponudi suprugu da se “počasti” dole, znajući da dugo u krevetu nisu imali ovakav vid telesne “razmene”. Prethodno je nedeljama pokušavala da ga ubedi da se razvedu, jer više nije mogla sa njim.

– Rekla mu je da ima iznenađenje za njega koje bi moglo da im vrati strast u brak. Kada se muž sagnuo dole, osetio je nepodnošljiv miris i bilo mu je sumnjivo o čemu se radi. Ne samo što nije pomislio da je otrov već se uplašio za zdravlje svoje supruge, pa ju je brzo odveo u bolnicu. Dok se ona usput pravdala govoreći da je mazala polni organ nekom kremom koja stimuliše zadovoljstvo, on je samo razmišljao o tome da li je ona dobro. U bolnici su jedva uspeli da joj izvuku svu količinu otrova iz vagine – prenosi Tvi24 reči lekara koji su pričali sa muškarcem.

Oni su dodali i da je ženski polni organ jako osetljiv i da bilo šta da se na njega maže ili trlja, bilo kakva krema ili tečnost, njeni zidovi to odmah upijaju u organizam poput sunđera.

– Žena nije ni svesna koliko je imala sreće. Tolika količina otrova u polnom organu, mogla je da je ubije za manje od sat vremena – rekli su doktori iz Sao Žozea.

Iako joj je spasao život, muž je rešio da se razvede od žene i ne samo to – tužiće je za pokušaj ubistva.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar